Logitech G i dalje superioran na polju bežične tehnologije pomoću novog POWERPLAY sistema punjenja i LIGHTSPEED tehnologije

Nakon više od četiri godine istraživanja i razvoja, Logitech G, brend Logitecha predstavio je nove tehnologije koje san o bežičnom gejmingu visokih performansi pretvaraju u stvarnost. LogitechG POWERPLAY TM je prvi svetski bežični sistem punjenja gejmerskih miševa koji osigurava kontinuirano punjenje za vreme igre i dok odmarate. Druga inovacija odnosi se na Logitech G LIGHTSPEED TM tehnologiju, odnosno, optimizaciju sistema koji se temelji na decenijama bežičnog iskustva koje osigurava nenadmašivu povezivost. Kompatibilan s POWERPLAY bežičnim sistemom punjenja, Logitech G predstavio je i dva nova gejming miša, novi Logitech G903 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse i Logitech G703 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse.

Proverena od gejming entuzijasta i esport profesionalaca širom sveta, LIGHTSPEED bežična tehnologija pravi razliku između pobednika i gubitnika. Uz brzinu odaziva od jedne milisekunde LIGHTSPEED donosi takmičarsku brzinu konkurentniju od mnogih žičanih gejming miševa.