Logitech G otkriva nove PC gejming zvučnike i mehaničku tastaturu sa LIGHTSYNC-om

Beograd, Srbija, 15. mart 2018 – Logitech G, brend Logitech-a (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), predstavio je dva nova člana svoje porodice gejming opreme visokih performansi. Logitech G560 PC Gaming Speakers su prvi namenski igrački zvučni sistem s naprednom Logitech G LIGHTSYNC tehnologijom koja sinhronizuje svetlost i zvuk pri igranju. Zajedno sa zvučnicima stigla je i Logitech G513 Mechanical Gaming Keyboard.

Logitech G513 takođe poseduje LIGHTSYNC RGB, pruža mogućnost izbora između dva Romer-G mehanička prekidača i vrhunski oslonac za dlanove. Logitech G nastavlja da širi svoj asortiman opreme visokih performansi posebno namenjen potrebama gejmera, kao i da neprestano diže nivo inovacija u RGB- u.

Logitech G560

„Naš cilj sa ova dva proizvoda bio je da popunimo prazninu kod G502, najprodavanijeg gejming miša na svetu.“ rekao je Uđeš Desai (Ujesh Desai), potpredsednik i generalni direktor Logitech Gaming-a. „Sa LIGHTSYNC tehnologijom u mogućnosti smo da pametno upotrebimo ono šta RGB osvetljenje može da uradi - sinhronizovanje audio i RGB osvetljenja na ekranu. Ako već posedujete G502, onda su novi G513 tastatura i G560 zvučnici sa LIGHTSYNC-om savršeni način da zaokružite vaše desktop okruženje.“

Logitech G560

Gejming zvučnici koji obuzimaju

Sa prvim Logitech G gejming zvučnicima čućete svaki detalj koji su dizajneri igre zamislili. Logitech G560 od 240/120W snage daje neverovatan zvuk kako za muziku tako i za PC igre i 3D audio sa DTS: X® Ultra 1.0 za in-game audio pozicioniranje.

Logitech G560

Sve zajedno ovo poboljšava preciznost i pojačava intenzitet i realizam, pružajući igračima potpunije i zabavnije iskustvo. Uz pomoć napredne LIGHTSYNC tehnologije, Logitech G560 sinhronizuje briljantno RGB osvetljenje i moćan zvuk u realnom vremenu kako bi se podudario sa dešavanjima na ekranu.

Logitech G560

Efekti svetlosti i animacije mogu se prilagođavati kroz 16,8 miliona boja, sa četiri zone osvetljenja. Logitech G560 ima više mogućnost povezivanja – USB, 3.5mm i Bluetooth. Logitech Easy-Switch tehnologija vam omogućava da nesmetano prebacujete između četiri povezana uređaja kao što su računar, pametni telefon i tablet, tako da, na primer, možete slušati omiljenu muziku sa telefona dok igrate PC igre. LIGHTSYNC tehnologija takođe funkcioniše i sa video i muzičkim sadržajima i omogućava vam da uronite u ples svetlosti i zvuka i izvan igara.

Logitech G560

Dostupnost i cena

Očekuje se da će Logitech G560 PC Gaming Speaker biti dostupni u maloprodaji početkom aprila 2018. godine po preporučenim maloprodajnim cenama od 30199,00 din respektivno.