Logitech G predstavlja G413 mehaničku gaming tastaturu s ekskluzivnim Romer-G mehaničkim prekidačima

BEOGRAD, 19. aprila 2017. — Logitech G (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) danas predstavlja dodatak u svom asortimanu mehaničkih gaming tastatura – Logitech G413 mehaničku gaming tastaturu. Projektovana je za preciznost i nenadmašne performanse, promišljeno uravnoteženog i modernog dizajna. Logitech G413 dolazi s Logitechovim ekskluzivnim Römer-G mehaničkim prekidačima, nudi 25 posto brži odaziv od standardnih mehaničkih tastera, s gornjim delom kućišta od eloksiranog aluminijuma, dodatnim USB passthrough portom i preciznim pozadinskim osvetljenjem. Logitech G413 dolazi u dve verzije – Logitech G413 Carbon s crvenim pozadinskim osvetljenjem i Logitech G413 Silver s kultnim belim pozadinskim osvetljenjem.

„Dosta vremena su inženjeri i dizajneri proveli pažljivo projektujući ovu tastaturu kako bi isporučili napredne performanse s pravim karakteristikama, za odgovarajuću cenu”, rekao je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni menadžer Logitech G. „Stvorili smo tastaturu s dodatnim USB passthrough portom, pozadinskim osvetljenjem i aluminijumskom završnom obradom. Uz G413 verujemo da smo postigli savršenu ravnotežu između visokih performansi i atraktivnog dizajna.”

Logitech G413

Romer-G prekidači i precizno osvetljenje tastera

Logitechovi ekskluzivni Romer-G mehanički prekidači izrađeni su za prvorazrednu izvedbu, brzinu i izdržljivost. Uz kratku tačku aktivacije od 1.5 mm, Romer-G prekidači beleže pritisak do 25 posto brže od standardnih mehaničkih prekidača. Romer-G prekidači su namenski dizajnirani za precizno i jasno osvetljenje tastature kako bi tasteri uvek bili vidljivi, ali nikad nametljivi.

Logitech G413

Aluminijumska legura iz vazduhoplovne industrije

Legura četkanog aluminijuma služi kao okosnica tastature. Rezultat je minimalistički dizajn uravnotežen s celim nizom karakteristika. S naglaskom na high-end završnu obradu i tehničke osobine, Logitech G413 je izrađena od najkvalitetnijih materijala.

Logitech G413

Dodatni USB passthrough port i funkcijski tasteri

Integrisani, dodatni USB passtrough pruža punu snagu i brzinu protoka podataka nadohvat ruke za svaki USB uređaj. Tastatura G413 raspolaže tasterima za podešavanja, tako da možete koristiti taster FN za kontrolu glasnoće, za pokretanje i zaustavljanje, odabir načina igre, rasvetu, itd.

Logitech G413

Cena i dostupnost

Logitech G413 mehanička gaming tastatura s pozadinskim osvetljenjem u Carbon i Silver verziji očekuje se početkom aprila 2017. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99.9€. Za više informacija, molim posetite naš blog ili www.logitech.com