Logitech G predstavlja nove PRO gejming slušalice

Beograd, Srbija, 28. mart 2018 – Logitech G, brend Logitech-a, (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) danas je najavio Logitech® G PRO Gaming Headset, slušalice koje nude vrhunske audio performanse i funkcije za profesionalne gejmere. Najnoviji dodatak Logitech G PRO grupi proizvoda za profesionalni gejming, Logitech G PRO gejming slušalice su lagane, čvrste i izuzetno ugodne za duge periode igranja. Imaju Logitech G Pro-G zvučnike za vrhunski zvuk, premijum jastučiće za slušalice presvučene veštačkom kožom i profesionalni kondenzatorski mikrofon za kristalno jasnu komunikaciju. Sa jasnoćom i kvalitetom najsavremenijeg zvučnika za slušalice, igrači mogu da super detaljno čuju svaki neprijateljski korak. Logitech G PRO gejming slušalice su, takođe, zvanične slušalice Electronic Sports League (ESL) CS:GO Pro lige, ESL One i ESL Premiership-a, a nekoliko vrhunskih timova i igrača su ih izabrali kao svoju opremu.

„Kao vodeći proizvođač opreme za gejming, razvijamo ono što profesionalci u esportu, igrači i entuzijasti traže“, rekao je Uješ Desai (Ujesh Desai), potpredsednik i generalni direktor Logitech Gaming-a. „PRO slušalice su razvijane u saradnji sa TSM, G2 Esports i London Spitfire timovima. Naš dizajn uključuje mikrofon turnirskog kvaliteta i udobnu veštačku kožu za profesionalne igrače.“

Logitech Pro G

Pro-G zvučnici

Pro-G zvučnici su napravljeni od naprednog hibridnog mrežnog materijala za visokokvalitetni zvuk, a kada se upare sa naprednim audio profilima Logitech G-a, zvučnici pružaju bogate, gruvačke basove, precizne visoke tonove i neverovatno nizak nivo distorzije.

Logitech Pro G

„Kvalitet zvuka novih Logitech G PRO gejming slušalica ne može ni sa čim da se poredi“, rekao je Ji-Hyeok „Birdring“ Kim, iz ekipe London Spitfire (Overwatch). „Slušalice poboljšavaju nivo igre u našem timu omogućavajući nam da čujemo ključne zvuke u igri što nam pomaže da ostanemo korak ispred naših protivnika.“

Poboljšana izolacija zvuka i udoban dizajn

Logitech G PRO gejming zvučnici nude do 50 posto bolju zvučnu izolaciju od prethodnih Logitech G slušalica. Vrhunski jastučići od veštačke kože pružaju maksimalnu pasivnu izolaciju od buke, a istovremeno poboljšavaju jasnoću i jačinu zvuka, tako da igrači mogu da igraju neometano u haotičnim okruženjima. Par plišanih jastučića za slušalice takođe dolazi u paketu. Logitech G PRO gejming slušalice, dostupne u crnoj boji, imaju lagan i udoban dizajn koji se povezuje kroz odvojive, analogne kablove i kontrole.

Logitech Pro G

„Prva stvar koja mi pada na pamet kada nosim ove slušalice je izolacija od buke. Fenomenalno je što mogu da se koncentrišem 100 posto na meč“, rekao je Keni „kenniS“ Šrab (Kenny „kennyS“ Schrub), iz G2 Esports tima (CS: GO).

Pro-Grade kondenzatorski mikrofon

Mikrofon Logitech G PRO gejming slušalice koriste profesionalni (pro-grade) pop filter i mikrofon za kristalno jasnu komunikaciju i audio snimanje. Visokokvalitetni mikrofon koji sprečava buku je savitljiv što omogućava bolje snimanje zvuka, širi frekventni opseg, umanjen odnos signal/šum i veću osetljivost od prethodnih Logitech gejming slušalica.

„Zaista su udobne, jer je dizajn lep i jednostavan, a kvalitet mikrofona je veoma dobar“, rekao je Majk Jeung (Mike Yeung), iz TSM tima (LOL).

Logitech G PRO gejming slušalice su kompatibilne sa PC-jem, konzolama (uključujući Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switch) i mobilnim uređajima.

Cena i dostupnost

Očekuje se da će Logitech G PRO gejming slušalice biti dostupne u aprilu 2018. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 11990,00 dinara. Za više informacija posetite našu veb stranicu, blog ili se povežite sa nama @LogitechG.