Logitech iF DESIGN AWARDS

BEOGRAD, 8. marta 2017 – Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) je danas objavio da je osvojio devet prestižnih iF DESIGN nagrada za 2017. Ovo je sedma uzastopna godina kako je iF, nemačka organizacija za dizajn, prepoznala kvalitet kompanije Logitech. Ovogodišnji uspeh je rekordan za Logitech. iF DESIGN AWARD prepoznala je vanserijski Logitechov dizajn proizvoda u mnogim kategorijama, kao i u identitetu brenda i ambalaži proizvoda.

Logitech

Nagrađeni proizvodi su:

Logitech

„Naša misija je da cene našu inovativnost u svim kategorijama, pa tako i da budemo kompanija koja se prepoznaje i po vrhunskom dizajnu, rekao je Bracken Darrell, predsednik i CEO Logitecha. „Dizajn je u središtu našeg procesa stvaranja proizvoda, korišćenjem naše istorije kao i rastuće snage u inženjerstvu. Zaista smo ponosni na priznanja iF DESIGN AWARDS, kao i šire dizajnerske zajednice. Ove nagrade za dizajn neverovatna su čast te ćemo pokušati da nastavimo u skladu s tim da stavimo dizajn u središte svega što radimo.

iF DESIGN AWARDS odlikuje proizvode na temelju kriterijuma kao što su inovativnost i izvedba, funkcionalnost, estetika, odgovornost i pozicioniranje. Prepoznat kao simbol izvrsnosti u svetu dizajna, iF DESIGN nagrade dodjeljuje stručni žiri koji se sastoji od 60 stručnjaka iz više od 20 zemalja.