M7 Grupa nastavlja saradnju sa kompanijom SES Video za TV distribuciju vrhunskog kvaliteta

Luksemburg, 10. april, 2018. – M7 Grupa nastaviće da omogućava svojim pretplatnicima prijem TV singala vrhunskog kvaliteta putem produžetka ugovora o saradnji sa kompanijom SES. Kompanija SES emitovaće kanale putem najbolje orbitalne pozicije za Evropu - 19,2 stepena istočno.

Kao deo ugovora koji je najavila kompanija SES, M7 Grupa će kroz naredne tri godine nastaviti da koristi ceo transponder na ASTRA satelitu, kako bi TV pakete iz svoje ponude ispostavila pretplatnicima sa područja Beneluksa, kao i onima iz zemalja nemačkog govornog područja.

„Veoma smo zadovoljni produžetkom ovog ugovora u o korišćenju transpondera na istočnoj poziciji od 19,2 stepena, koji će nam omogućiti da putem ove pozicije nastavimo snabdevanje naših pretplatnika na tržištima zemalja Beneluksa, kao i u zemljama nemačkog govornog područja, dok takođe uživamo i benefite njihove dobre pozicioniranosti za distribuciju sadržaja“, izjavio je Bil Vejdefeld (Bill Wijdeveld), potpredsednik za poslovni razvoj M7 Grupe. „Budući da smo dugogodišnji korisnik usluga kompanije SES, veoma cenimo visok kvalitet usluga koje oni obezbeđuju i radujemo se kontinuiranoj i plodnoj saradnji u predstojećim godinama.“

„Zadovoljstvo nam je što možemo nastaviti da M7 Grupi obezbeđujemo pristup našoj prvoklasnoj pozicioniranosti za distribuciju video sadržaja koja se nalazi na 19,2 stepena istočno i takođe im omogućimo da iskoriste naš širok domašaj u regiji Beneluksa, kao i na nemačkom govornom području,“ izjavio je Martin Ornas-Kubacki (Martin Ornass-Kubacki), potpredsednik sektora prodaje za centralnu i istočnu Evropu u kompaniji SES Video.

„M7 Grupa se već dugi niz godina oslanja na kompaniju SES Video za emitovanje sadržaja visokog kvaliteta u različitim delovima Evrope, i to ne samo preko pozicije od 19,2 stepena istočno, već i preko pozicije od 23,5 stepeni istočno – što joj omogućava da dosegne do korisnika na području Beneluksa, kao i centralne i istočne Evrope.“