Mad Catz Cyborg igrački miš za ljubitelje MMO igara

Mad Catz je poznato ime na tržištu igračkih periferija a najnoviji Tournaement Edition M.M.O: igrački miš donosi do sada neviđenu prednost kada je reč o igračkim miševima. Ovaj MMO miš je prilagođen za brzo reagovanje kada je reč o LAN igrama.

Mad Catz
Cyborg R.A.T. TE M.M.O.

Njegov stil i funkcije savršeno su u harmoniji za miš koji je izgrađen da obezbedi brzinu i preciznost koja do sada nije viđena. Ovaj miš karakteriše senzor maksimalne rezolucije 8200 DPI za preciznost kakva se ne viđa svakoga dana.

Mad Catz
Cyborg R.A.T. TE M.M.O.

Senzor automatski detektuje površinu na kojoj ga igrač koristi i pravi za određeni žanr igre kritična podešavanja. Optimizovan je za gotovo svaku površinu, čak i potpuno crne. Miš je opremljen mnotvom programiranih tastera koji će vaše iskustvo MMO igara podići na jedan novi nivo a vama obezbediti preko potrebnu kompetitivnost u odnosu na druge igrače.

Mad Catz
Cyborg R.A.T. TE M.M.O.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Mad Catz
  • Model: Cybrog RAT TE M.M.O.
  • Prilagođen: Desktop *tip: klasičan
  • Senzor: laserski
  • Priključak: USB
  • Prenos: žični

Zaključak

Još jedan miš kompanije Mad Catz koji neće razočarati igrače obzirom da obezbeđuje sve prednosti za ljubitelje MMO igara dok njegov inteligentni hardver omogućava podešavanje u hodu u zavisnosti od površine na kojoj ga koristite kao i od igre koju igrate.

Conclusion

Another Mad Catz mouse that surely will not disappoint gamers since it provides all the advantages for MMO games fans while its intelligent hardware enables adjusting on the fly, depending on the surface on which it is used and the game you are playing.

Zahvaljujemo se:

Nova Computers, 011/3343748

Preporučena maloprodajna cena (mar 2016): oko 115€

nova.rs