Microsoft proglasio Comtrade partnerom godine

Sa ponosom objavljujemo da je kompanija Comtrade dobitnik "Microsoft Country Partner of the Year 2017" priznanja za Srbiju, za inovativnost i izuzetne rezultate u implementaciji rešenja baziranih na Microsoft-ovoj tehnologiji.

Priznanja se dodeljuju u nekoliko kategorija, u konkurenciji više od 2.800 učesnika, iz 115 zemalja širom sveta. U ovako snažnoj konkurenciji, Comtrade je prepoznat po svojim izuzetnim rešenjima i servisima, kao i odličnoj, sveobuhvatoj saradnji sa Microsoft-om u Srbiji.

“Izuzetno smo počastvovani što nas je Microsoft izabrao za Partnera godine i time prepoznao našu posvećenost razvoju međusobne saradnje i promociji digitalne transformacije u regionu. Naš cilj je da klijentima i dalje isporučujemo najbolja rešenja zasnovana na Microsoft tehnologijama kako bi im omogućili da osnaže svoje poslovanje usvajanjem i primenom najnovijih digitalnih tehnologija,”poručio je Miloš Mirjanić, generalni direktor.

“Čast nam je što smo prepoznali Comtrade kao Microsoft partnera godine u Srbiji,” naglasio je Ron Huddleston, korporativni potpredsednik grupacije “One Commercial Partner”, u korporaciji Microsoft. “Comtrade je dokazao posedovanje ekspertize i inovativnosti koje odlikuju zajednicu Microsoft partnera, i koja stvara rešenja za digitalnu transformaciju“.

„Comtrade je zaslužan za najveću penetraciju Microsoft cloud rešenja u Srbiji, i odličan je primer i uzor partnerima koji na pravi način podržavaju cloud-transformaciju i šire svoje poslovanje u ovom domenu. Drago nam je što Comtrade ove godine nosi titulu Microsoft partnera godine u Srbiji,” izjavio je ovim povodom Željko Vujinović, generalni direktor kompanije Microsoft za Srbiju i Crnu Goru.

“Microsoft Partner of the Year” predstavlja veliko priznanje partnerima na globalnom nivou, prvenstveno onima koji su postigli vanserijske rezultate u razvoju i implementaciji Microsoft rešenja tokom protekle godine. Ova nagrada oslikava izuzetnu saradnju sa Microsoft kancelarijom, s posebnim naglaskom na podsticanje inovacija, uticaj na poslovnu efikasnost, privlačenje novih klijenata i zadovoljstvo aktuelnih korisnika usluga.