Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač A4 Tech
  Model A70
 Osnovno Prilagođen Desktop
  Tip Klasičan
  Senzor Optički
  Broj tastera 8
 Povezivanje Priključak USB
  Prenos Žični
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili
 

100
vace17
ip adresa: 178.22.. - vreme: 16-Aug-2017 21:08:15 - #203556

Kupio sam ovaj mis, sve je super samo mi se ne svidja software, vidim da mis moze da menja boje, a u software-u ne mozete menjati boje vec samo nacin na koji se prikazuju i koliko jako da svetle, a takodje mi se ne svidja sto se dodatno moraju placati podesavanja za igre, al' ajde ta podesavanja nisu toliko bitna, ali eto hteo bih da mogu boje da menjam. Ostalo je za mene sve super, klikovi su lepi, samo ce na pocetku potrajati dok mu nadjete sredinu brzine koja vama odgovara.

 

100
Motorcharge
ip adresa: 178.14.. - vreme: 04-May-2016 19:05:10 - #198026

Posle 10 dana cimanja sa cak 6 komada razlicitih miseva, A70 je konacno jackpot koji je zadovoljio moju potrebu. Nakon MS Imperatora i Genius G200 i njihovog "Gamer" statusa shvatio sam da su to obicne krsine koje nisu za G od gaminga niti imaju D od pravog DPI-a. Onda sam kupio a4tech x7 740k, sjajan mis, vratio ga jer su mu klikovi rasklimani, uzeo a90, mis koji me je odusevio, ali na zalost, labavi levi klik je pokvario utisak. Na kraju sam zavrsio sa A70, inace najnovijom serijom A4 tech bloody miseva i konacno sam zadovoljan jer je sve na svom mestu. Moja preporuka za sve potencijalne kupce A4 tech miseva - PAZLJIVO pre kupovine probajte misa kog kupujete i posebno obratite paznju na klikove ne bi li vam se desilo isto sto i meni. Najmanja labavost kod klika meni odvlaci paznju i iritira. Neko na to ne obraca paznju, ali s obzirom da dajem preko 2000 za misa, zelim da bude onako kako treba. Na kraju, sto se striktno A70 misa tice:

+++++: -Odlican dizajn koji odlicno lezi u ruci, bilo da je palm/claw grip. -Sasvim solidan kvalitet izrade. Treskanjem misa ne cuje se ni najmanje klimanje ili zveckanje bilo cega, odaje cvrst utisak sto je bitno. -Odlicna preciznost i brzina odziva, sto i jeste najveci adut bloody serije. -Bloody software koji omogucava detaljna podesavanja misa kao i njegovih boja (Core3/4 se placaju dodatno, nisu neophodni uopste)

        • -: sitnice - -Sarena svetla koja konstanto sijaju dok se mis koristi, a nakon minut ne pipanja misa, on krece da treperi u svim bojama, malo prebrzo za moj ukus, ali ok, i to se cak moze podesiti u Bloody software-u (valjda) koji dobijate uz njega. -Core3/4 funkcije u programu koje se placaju dodatno, dok su Core1/2 otkljucani.

Zakljucak: Za 2600 koliko je sa popustom placen u GameS-u, smatram da nema konkurencije i da mi ne bi bilo zao i da sam ga platio i 1000 rsd vise. Svaka preporuka za ovog misa, ali za svaki slucaj, ukoliko se odlucite za kupovinu - obavezno proverite klikove da li su zategnuti.


100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 25-Apr-2016 07:04:13 - #197868

Kompanija A4 Tech je poznato ime u svetu igračkih periferija a najnoviji model ove kompanije je A70 Bloody koji karakteriše osam makro tastera kao i vreme odziva tastera manje od 0.2ms.

A4 Tech A70 Bloody

Reč je o mišu sa najbržim na svetu odzivom na pritisak tastera koji koristi infracrveni mikro prekidač koji reaguje brzinom svetlosti nižom od 0.2ms. Sa druge strane inovativni dizajn mikroprekidača u potpunosti eliminiše dodir metala sa metalom kao i karakteristični metalni zvuk.

A4 Tech A70 Bloody

Isto tako, inovativni dizajn mikroprekidača osigurava duže trajanje miša koji može da obezbedi preko 20 miliona klikova u toku svog radnog veka. Skrol točkić je takođe opremljen infracrvenim prekidačem koji omogućava više od milion skrolova u toku ranog veka dok je rezolucija senzora podesiva u opsegu od 800 do 4000 CPI.

Specifikacije:

  • Proizvođač: A4 Tech
  • Model: A70
  • Prilagođen: Desktop
  • Tip: Klasičan
  • Senzor: optički
  • Broj tastera: 8
  • priključak: USB
  • Prenos: žični

Zaključak

Veoma kvalitetan miš kompanije A4 tech za koji proizvođač navodi da nudi najbrži mikroprekidač uz vreme odziva od samo 0.2ms zahvaljujući činjenici da se kontakt ne ostvaruje između metalnih površina već posredstvom infracrvene svetlosti. Miš prema navodima proizvođača može da obezbedi preko dvadeset miliona klikova.

Conclusion

For this high quality A4 tech mouse the manufacturer states it offers the fastest micro-switch characterized by 0.2ms response time due to the fact that the contact is not achieved between the metal surfaces but through infrared light. According to the manufacturer, the buttons are rated to more than 20 million-click lifespan.

Zahvaljujemo se:

Gembird d.o.o, Partizanski Blok I 5G, 011/4140 284

Preporučena maloprodajna cena (apr 2016): oko 25€

gembird.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan