MMD lansira novi Philips 329P9H monitor

Zagreb, 8. april 2019 – MMD, vodeći specijalista za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa, lansira novi Philips 329P9H / 01 Brilliance LCD monitor s USB-C docking stanicom. Ovaj monitor dijagonale 32 inča (31,5 inča / 80 cm) opremljen je celim nizom karakteristika visokih performansi prilagođenih potrebama današnjih profesionalnih korisnika. UltraClear 4K UHD rezolucija (3840 x 2160) zaslepljuje oči, dok brojna rešenja za povezivanje donose praktičnost koja štedi vreme i fleksibilnost u kancelarijama, a dobro osmišljene ergonomske postavke monitora osiguravaju optimalnu poziciju tela tokom celog dana rada na računaru. Od menadžera do finansijskih stručnjaka i grafičkih dizajnera, ovaj monitor ima sve što je potrebno onim korisnicima kojima je svaki detalj važan.

Philips 329P9H

Bezbrižno povezivanje

Više nego ikad, današnji profesionalci zavise o slobodnom povezivanju uređaja kako bi olakšali svoj rad. Što se toga tiče, novi Philips 329P9H ide dalje i dalje. S ugrađenom USB 3.1 priključnom stanicom tipa C s isporukom energije, ovaj monitor nudi praktičnost i svestranost priključivanja jednim kablom pomoću tankog, reverzibilnog USB-C konektora. Širok raspon perifernih uređaja, kao što su tastatura, miš ili RJ-45 Ethernet kabl, mogu se priključiti direktno na priključnu stanicu monitora, dok se prenosni računari mogu povezati putem USB-C kabla za punjenje, prenos datoteka pri visokim brzinama, pristup videozapisima visoke rezolucije i još mnogo toga.

Philips 329P9H

Philips 329P9H nudi i dodatne mogućnosti povezivanja. MultiView tehnologija dodatno povećava mogućnosti povezivanja korisnika pružanjem aktivnog dvostrukog povezivanja i prikaza, tako da korisnici mogu istovremeno izvući maksimum iz multitaskinga s više uređaja kao što su računara i prenosnih računara. Kako bi upotpunili iskustvo povezivanja, Philips 329P9H uključuje sigurnu pop-up web-kameru opremljenu naprednim senzorima za prepoznavanje lica u sistem Windows Hello i dizajnirana da se lako skloni kada se ne koristi.

Philips 329P9H

Blistave slike

Kada je reč o performansama slike, Philips 329P9H opremljen je UltraClear 4K UHD rezolucijom i svaka slika se prikazuje u izuzetnim detaljima i preciznim bojama koje će sigurno oduševiti i najzahtevnije profesionalce. Za one koji zahtevaju izuzetnu preciznost pri radu sa CAD ili 3D tehnologijom, ovaj monitor i to isporučuje. Osim toga, IPS tehnologija pruža izrazito široke uglove gledanja od 178 stepeni, što znači da se Philips 329P9H može gledati iz skoro bilo kojeg ugla, čak i kada je u okretnom položaju od 90 stepeni. Boje oživljavaju, slike dobijaju izuzetnu oštrinu, a nivoi osvetljenja su optimizovani, osiguravajući da se fotografije, filmovi, pregledavanje weba i svaka profesionalna aplikacija doživljavaju na najbolji mogući način.

Philips 329P9H

Inteligentan dizajn

Tehnologija je najbolja kada život čini lakšim i prijatnijim, što je još jedan od razloga zašto se Philips 329P9H ističe. Opremljen s više ergonomskih karakteristika, monitor osigurava maksimalnu udobnost bez obzira na to koliko vremena korisnici provode ispred njega. FlickerFree tehnologija i LowBlue način rada olakšavaju očima svaku radnu sesiju, a SmartErgoBase postolje korisnicima omogućuje naginjanje, zakretanje i okretanje monitora na pravu poziciju za njihove potrebe.

Postolje čak uključuje i pametan sistem upravljanja kablom kako bi se smanjile vspoljne smetnje, dodajući dodatnu zaštitu i praktičnost korisnicima. Budući da niko ne voli da troši energiju, Philips 329P9H opremljen je LightSensor i PowerSensorom tehnologijama, koje koriste neškodljive infracrvene senzore za otkrivanje prisutnosti ili odsutnosti korisnika kako bi se prilagodilo osvetljenje monitora za automatsku uštedu energije.

Philips 329P9H će biti dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od Philips 329P9H - 106.349,00 Din. (bez PDV-a)

Više informacija o Philips monitorima: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors