Monitor kao idealan last minute novogodišnji poklon

Beograd, 20. decembar 2017. - Borba kroz prometne trgovačke ulice ili prolazak kroz online trgovine tokom prednovogodišnjeg ludila može biti frustrirajuća, pogotovo ako nemate jasnu predstavu o tome šta bi kupili svojim voljenima. Ako ste razmišljali o darovanju novog monitora MMD, vodeći proizvođač monitora i licencirani partner kompanije Philips Monitors nudi savete za brzi pronalazak idealnog monitora za poklon.

Philips

Više vremena i bolja povezivost uz USB-C

Veća efikasnost na poslu znači bolje rezultate i potencijalno više vremena za aktivnosti u slobodno vreme. Zamorno spajanje i odspajanje kablova perifernih uređaja, a da ne spominjemo smetanje dosadnih zapetljanih žica na stolu, svakodnevno smanjuje efiksnost. USB-C, najnovije otkriće u tehnologiji prenosa podataka, čini mobilni život zantno jednostavnijim. S tankim i reverzibilnim konektorom korisnicima omogućuje punjenje, prenos audio i video signala i spajanje na Internet, i to sve samo putem jednog kabla. Philipsovi USB-C monitori dostupni su u 24-inčnim i 32-inčnim veličinama (241B7 i 328P6) i funkcionišu kao trenutna priključna stanica za periferne uređaje kao što su tastatura, miš, spoljni HDD, fotoaparat i USB pogon, oslobađajući vredan prostor za sto i proširujući ograničenu povezivost ultrabookova. Kao deo P-linije za profesionalne korisnike, 32-inčni 328P6 uz USB-C mogućnost povezivanja ima izvanredan prikaz boja. S podrškom za Adobe i sRGB boje, dizajniran je prema profesionalnim standardima boja i pruža precizan prikaz i najsitnijih detalja.

Philips

Monitori za udobnost i dobrobit korisnika

Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir prilikom odabira monitora je svakako zdravlje očiju. Kratkotlasni plavi svetlosni zraci mogu imati negativan uticaj na vid tokom vremena. Jedan od načina da se smanje je LowBlue Mode način rada, pametna softverska tehnologija. Nalazi se u različitim Philipsovim monitorima raznih veličina, na primer 241B7, 328E8 i zakrivljenim 34-inčnim LCD monitorom (349X7). S izuzetno malim radijusom zakrivljenosti od 1800 mm, 328E8 328E8 model pruža uranjajuće iskustvo jer povećava percepciju dubine i smanjuje izobličenje slike. U kombinaciji s Adaptive Sync tehnologijom pruža super glatko iskustvo gledanja bez zastajkivanja, cepanja slike ili zamućenja pokreta. Full HD rezolucija od 1920 x 1080 piksela, format 16: 9 i napredna vertical alignment (VA) tehnologija stvaraju oštru sliku u svakoj aktivnosti.

Philips

Još bolji fokus na posao ili zabavu

Zakrivljeni monitori najbolji su način za stvaranje uranjajućeg iskustva gledanja, bilo za zabavu ili posao. Omogućuju korisnicima da se bolje fokusiraju, posebno u užurbanom poslovnom okruženju. MMD ima bogatu ponudu zakrivljenih modela među kojima se

mogu odabrati: 34-inčni zakrivljeni monitor X linije koji zbog svojeg LowBlue načina rada obećava najugodniji doživljaj gledanja. S UltraWide Quad HD 21:9 panoramnim formatom i mogućnošću podeljenog ekrana i stream inputa s dva odvojena sistema, ovaj monitor omogućuje dovoljno prostora za multitasking korisnicima koji žele koristiti više programa odjednom. Takođe je u ponudi i 27-inčni zakrivljeni model (278E8) sa širokim spektrom boja Ultra-Wide Color tehnologije. Tu je i 32-inčni 328E8 koji je konfigurisan s ciljem odličnog kvaliteta gledanja koji je savršen za kućnu upotrebu.