Apple
iPod Touch 6th gen 64GB
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Apple
  Model iPod Touch 6th gen 64GB
 Gabariti Dimenzije 123.4x58.6x6.1
  Težina 88
 Reprodukcija Kapacitet 65536
  Format AAC
AVI
H.264
JPEG
MP3
MP4
MPEG
WAV
 Ekran Tip LCD Kolor Touch
  Rezolucija 1136x640
  Dijagonala 4.0
 Autonomija Baterija Li-ION
 Ostalo Dodatno Bluetooth
Kamera
WLAN
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 30-Dec-2015 06:12:18 - #195811

Apple iPod Touch je savršen način da svoju muzičku kolekciju nosite sa sobom u džepu. Sa iTunes prodavnicom – najvećim muzičkim katalogom na svetu možete napuniti svoj iPod touch omiljenim numerama.

Apple iPod Touch

Zahvaljujući iCloud servisu, sve što kupite preko iTunes prodavnice je automatski dostupno na svim vašim uređajima potpuno besplatno. Da biste unapredili svoj muzički doživljaj Apple Music je dostupan na vašem iPod touch uređaju.

Apple iPod Touch

Novu verziju iPod touch uređaja pokreće moćni A8 procesor, baziran na 64-bitnoj arhitekturi, dok desktop GPU performanse ovog procesora su desetak puta bolje od onih kod prethodne verzije uređaja.

Apple iPod Touch

Kada je reč o CPU performansama one su šest puta bolje. Takođe, u srcu ovog modela nalazi se M8 koprocesor koji je opremljen različitim senzorima dizajniranim da optimizuju potrošnju energije baterije ovog uređaja.

Apple iPod Touch

Uređaj je opremljen Retina ekranom dijagonale 4 inča rezolucije 1136x640 piksela koji će vam obezbediti pregled sadržaja u najvišem mogućem kvalitetu za uređaj ovakve namene. Isto tako iPod touche je opremljen 8MP iSight kamerom kao i unapređenom FaceTime kamerom tako da možete da snimite vrhunske video klipove i fotografije.

Apple iPod Touch

Naravno, iPod touch kao i sve ostale Apple uređaje najnovije generacije pokreće iOS9 operativni sistem koji omogućava da izvedete sa ovim uređajem sve ono što ste navikli da mogu da ponude Apple uređaji.

Specifikacije:

  • Boje: siva, zlatna, bela, pink, plava, crvena
  • Kapacitet: 16, 32, 64 i 128GB
  • Dimenzije: 123.4x58.6x6.1mm
  • Masa: 88 grama
  • Ekran: 4 inča, dijagonala 1136x600 piksela, 326ppi
  • Procesor: A8, M8 koprocesor

Zaključak

Nova verzija iPod touch modela je temeljno unapređena u odnosu na prethodnu novom generacijom procesora, sa više skladištenog prostora i novim kamerama tako da pred sobom imate jedan sveobuhvatni multimedijalni uređaj koji će vam omogućiti da svoju muziku i video sadržaje imate uvek sa sobom i uživate u njima u maksimalnom kvalitetu.

Conclusion

The new version of the iPod touch model is fundamentally improved compared to the previous one thanks to new generation of processors along with more storage space and a new camera. This is a comprehensive multimedia device that will allow you to always enjoy your music or video contents at maximum quality.

Zahvaljujemo se:

WinWin

Preporučena maloprodajna cena: 54.000din/465€

winwin.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan