MSI Wind Top Adora all-in-one sistem sa 23.6 inčnim ekranom

MSI je predstavio model Adora 24OM all-in-one računara za koji kompanija navodi da je prvi AIO model sa anti-flicker tehnologijom prikaza. Ovaj model je dizajniran sa tri ključne vrednosti na umu: jednostavan, stilski doteran i intuitivan.

MSI Wind Top Adora

Da bi zadovoljio sve pomenute vrednosti ovaj model karakteriše potpuno novo, čvrsto i ultra tanko kućište koje je debljine 21mm u svojoj najdebljoj tačci. Sa glatkim površinama koje naglašvaju predivni ekran bez ivica Adora savršeno pristaje u svaku modernu dnevnu sobu ili kancelariju. Dizajn bez okvira takođe čini ovaj model trajnijim, otpornim na prašinu ili ogrebotine.

MSI Wind Top Adora

Anti Flicker tehnologija koja je integrisana u ekran ovog modela stabilizuje jačinu struje i sprečava smetnje koje su golim okom nevidljive za čoveka ali dovode do zamaranja oka. Prilikom duže upotrebe anti flickering tehnologije korisnik će jednostavno osetiti da se manje zamara dok je sam monitor dugovečniji.

MSI Wind Top Adora

Sa druge strane, ovaj model karakteriše i specijalna tehnologija kontrole plave svetlosti talasnih dužina od 381 do 500nm opsega koja može da bude opasna za ljudsko oko i da dovede do bolesti oka kao što je katarakta.

MSI Wind Top Adora

MSI Adora AUIO model inkorporiše tehnologiju upravljanja prstima i podržava do deset pritisaka što je najoptimalniji način upotrebe uz Windows 8 operativni sistem. Reč je o modelu koji poseduje ekran dijagonale 23.6 inča rezolucije 1920x1080 piskela za pun doživljaj i zadovoljstvo upotrebe bez obzira na vrstu sadržaja koji se gledaju.

Specifikacije:

  • Proizvođač: MSI
  • Model: Wind top Adora 24 2M-255XEU
  • Masa: 9.2 kg
  • Operativni sistem: FreeDOS
  • Procesor: Intel Pentium 3560M 2.4GHz 2MB 22nm
  • RAM memorija 4GB DDR3
  • Hard disk: 500GB
  • Monitor: 23.6 inča, FullHD
  • Grafika: Intel HD

Zaključak

Veoma dobar i pristupačan all-in-one model opremljen 23.6 inčnim ekranom FullHD rezolucije koji karakteriše anti flicker tehnologija. Ovaj model može da se pohvali sa 4GB sistemske memorije, 2.0MP ugrađenom kamerom, Intel procesorom i Intel HD grafikom čime se kvalifikuje kao pristojna multimedijalna ponuda.

Conclusion

Very good 23.6” AIO model offers FullHD resolution and anti flicker technology along with 4GB of RAM, a 2.0MP built-in camera, Intel processor and Intel HD graphics, which makes it an affordable multimedia offer.

Zahvaljujemo se:

Bel Computers, Požeška 67a, I sprat, 011/3549710

Preporučena maloprodajna cena (apr 2016): oko 625€

belcomputers.rs