Muškarci vole satove-dečaci vole gedžete

Klinci u današnje vreme klasične satove percipiraju kao aksesoare koji su u prošlosti pokazivali vreme pre nego što su ih prešišali iPhone telefoni i pametni satovi.

Ali za mnoge, ručni sat je i dalje mnogo više od običnog pokazatelja vremena. Ovo se odnosi na muškarce jer, pravi muškarci nose satove, a dečaci se i dalje igraju gedžetima.

Ručni sat je prilika za personalno izražavanje, uvid u mehanički svet pre baterija i deo kulturne istorije koji kao vintidž vino postaje bolji s godinama. Uostalom, ako do sada već niste naučili, važno je da shvatite da su trendovi neprijatelj individualnosti br. 1. Individualnost se nikada ne tiče brenda koji nosite, već kako taj brend umete da stilizujete.

Tag Heuer

Satovi su važni, zapamtite to!

Ako i dalje ne nosite sat, odštampajte kao podsetnik savete kako da od dečaka – postanete pravi muškarac.

Satovi su redak komad nakita koje muškarci mogu nositi Muškarcima ne trebaju torbice, narukvice ili lanci - satovi su sve što im je potrebno, jer su oni merilo stila, imidža i moći.

Tag Heuer

Nisu svi skupoceni satovi luksuzni

Potrebno je mnogo više od plemenitih metala i imena robne marke da bi jedan sat bio luksuzan. Tako da, uradite domaći zadatak i dobro se raspitajte pre nego što nabavite sat koji sija kao grumen zlata ili neonska reklama nekog kazina u Las Vegasu.

Oldtajmeri su na ceni

Recimo da se na nekom veoma važnom događaju na crvenom tepihu pojavite u ganc novom Jaguar F-Type modelu. Naravno da ćete biti primećeni. Ali ako se pojavite u E62 modelu, bićete zapamćeni. Isto važi za satove. Za važne događaje birajte samo kolekcionarske primerke.

Tag Heuer

Nije sve u narukvici ili kaišu

Neverovatno kako neki ljudi kupuju sat na osnovu boje ili materijala kaiša sata. Promena kaiša ili narukvice sata je poput promene felni na vašem automobile, ali daleko lakše i jeftinije. Kupite sat radi sata - ne zbog narukvice. Naravno, danas uz kupljeni TAG Heuer sat dobijate na raspolaganju i bezbroj varijeteta narukvica i kaiševa - od kože, NATO materijala, keramike, titanijuma ili čelika.

Veće nije uvek bolje

Prečnik 42mm je novi 44, 38.5 je novi 40mm... Istina je da mnogi na Vol Stritu još uvek nisu shvatili da nije sve u veličini.

Tag Heuer

Nije sve u preciznosti

Mehanički mehanizmi nikada neće biti tako precizni kao elektronski, ali nije u tome poenta. Unutrašnji rad finog mehaničkog ručnog sata je remek delo samo za sebe, i za razliku od najnovijeg gedžeta, može se servisirati i održavati. Dakle, ako želite da saznate koliko je sati do u milisekundu, vi nabavite neki frekventni mejzer.

Ne kupujte reklamu

Luksuzna industrija nije ništa drugo do dobar marketinški spin. Ne budite kao tip koji kupuje BMW 7 seriju sa motorom Honde Accord, samo zato što je brošura sjajnija. Raspitajte se, dobro sve proučite i kupite sat koji kasnije i vaš klinac može naslediti. Nešto poput ovakvog sata.

Tag Heuer

Morate imati više od jednog

Kao što na venčanje nećete doći u trenerci koju nosite u teretani, isto tako nećete nositi vaš kežual sat na gala događaju gde na pozivnici stoji naznaka Black Tie kada je u pitanju dres kod. Zato su za ovakve prilike švajcarski časovničarski bogovi kreirali ovakve satove.

Jabukica nije sat

Uz dužno poštovanje prema svim prerfomansama, u pitanju je gedžet. Poput igračke koju kada izgustirate bacite i kupite naredne godine novi model, nismo baš sigurni da je to predmet koji biste ostavili u amanet svojim naslednicima. Odaberite ovakav primerak kao porodičnu relikviju.

Tag Heuer

Spolja gladac, a unutra jadac

Ovo je najvažnija lekcija pri odabiru sata. Iako su estetski dizajn kućišta i ime na brojčaniku važni faktori koje treba uzeti u obzir prilikom odabira sata, mnogo je važnije da znate šta se događa unutra, odnosno koji mehanizam pokreće sat pre nego što odrešite kesu.

Pravi muškarci nose pink (zlato)

Žuto zlato možda nije vaš izbor, ali to ne znači da ne možete da napravite izuzetak kada situacija to zahteva od vas. Ružičasto i crveno zlato su imena za tamnije zlato pomešano sa drugim osnovnim elementima koji su se pokazali neverovatno popularnim u pre-gerijatrijskom potrošačkom tržištu. Mnogo suptilniji i elegantniji, nećete pogrešiti sa nečim poput ovog.

Možda nikada nećete biti oni koji će prvi osvojiti najviše planinske vrhove, spustiti se do najmračnijih dubina okeana, kročiti na Mesec, preleteti solo Atlantik, ili biti tajni agent Kingsmen sa super moćnim veštinama, ali zato možete nositi iste satove kao i muškarci koji su to učinili, i to ih čini veoma bitnim. Ma ne, to ih čini super, super kul.