Najavljen novi Call of Duty Modern Warfare

Spremite se za dugo iščekivani povratak najpopularnijeg dela Call of Duty franšize kada izađe potpuno prerađeni Modern Warfare 25. oktobra. Ovaj naslov koji izdaje Activision a potpisuje Infinity Ward ubacuje igrače u moderan sukob, gde odluke u deliću sekunde mogu uticati na globalni balans sila. Novi Modern Warfare ima jedinstvenu priču i progresiju kroz epsko single-player iskustvo, multiplayer pun akcije i novi co-op mod.

Ovo je potpuno novi Modern Warfare u svakom pogledu – iskustvo je bazirano na naslovnim stranicama novina danas, gde su pravila borbe propilično zamagljena i siva. Igrači će moći da igraju kao pripadnici različitih internacionalnih specijalnih jedinica i grupa boraca za slobodu, a radnja će se odvijati kako u legendarnim evropskim gradovima tako i na Bliskom Istoku.

Activision

Modern Warfare donosi cross-platform igranje od starta na PC računarima i konzolama što je vrlo velika novina. Zatim napušta se klasični season pass sistem i biće više besplatnih mapa i drugih sadržaja koji će biti besplatno dostupni svim igračima. I to nije sve!

Activision

Modern Warfare ima popuno novi endžin igre koji donosi izuzetno fotorealistično iskustvo i gameplay. Nova tehnologija koristi materijale bazirane na fizici, novi rendering sistem, volumetrijska svetla, 4K HDR i podršku za DirectX Raytracing (samo na PC računarima) kao i novi način kako GPU prikazuje geometriju.

Activision

Tu su i modovi spektralnog renderinga za situacije kada morate koristiti infra crvene senzore toplote ili u slučajevima korišćenja sistema noćnog vida. Konačno tu je i novi sistem uklapanja oblika koji će pružiti bolje animacije karaktera a tu je i podrška za Dolby ATMOS na platformama koje ga podržavaju. Call of Duty: Modern Warfare će globalno biti dostupan od 25. oktobra 2019. godine na Playstation 4, Xbox One i PC platformama. Na PC-u ćete moći da novi Call of Duty igrate samo preko Blizzardove Battle.Net platforme. Ono što je interesantno jeste da ako pre-orderujete Modern Warfare odmah dobijate prestige token koji možete iskoristiti u Black Ops 4.