Najveće HP premijere sa Sajma CES 2019 u Las Vegasu

Na sajmu CES 2019, HP je predstavio seriju smelih inovacija kroz svoje uređaje, koju su dizajnirani sa puno promišljanja, tako da potpuno promene način života, rada i igranja. Najnoviji HP-ovi proizvodi omogućavaju korisnicima nove, moćne načine da se povežu, stvaraju i takmiče se – uključujući niz inovacija Elite uređaja, poput nove generacije nagrađivanog SureView privatnog ekrana; i zapanjujući OMEN X Emperium 65 sa saundbarom.

Hewlett Packard

“Ovo je uzbudljiva era u PC inovacijama, koja donosi neverovatna nova iskustva u sve aspekte naših života. HP vodi personalne računare u budućnost svojim impresivnim monitorima koji ih 'oživljavaju' živopisnim detaljima. Tu su i nove vrhunske performanse, svestranost i bezbednosna rešenja koja omogućavaju korisnicima da se povežu sa bilo kog mesta,bilo kada, sa puno poverenja”, izjavila je En-Sofi Hadberg, direktor Poslovnih personalnih sistema, HP Inc. “Bez obzira da li govorimo o vodećim bezbednosnim rešenjima u najnovijoj liniji Elite uređaja, ili o dodacima našem OMEN ekosistemu koji menjaju način igre, HP-ovi uređaji predstavljeni na CES-u 2019 ponovo otkrivaju nove mogućnosti za naše korisnike.”

Hewlett Packard

Tehnologija kao gorivo modernog načina života HP je predstavio novu liniju Pavilion monitora uz koje korisnici "uranjaju" u ono što stvaraju ili gledaju. HP Pavilion 27 QuantumDot je prvi na svetu stakleni ekran sa QuantumDot tehnologijom koja nudi preko milijardu vidljivih boja. HP Pavilion 27 FHD ima mnoštvo jedinstvenih funkcija, uključujući ugrađeni B&O audio sistem kao i pop-up privatnu kameru, dok HP Pavilion 32 QHD ima ekran dinamičnih boja, vrhunske QHD rezolucije i zapanjuće širokog ugla gledanja.

Hewlett Packard

Pored inovacija u svojim monitorima, HP je predstavio i nove dodatke. Novi, ultra-tanki ENVY USB-C Hub poseduje dva USB-A i USB-C porta preko kojih je moguće napajanje laptopa, kao i HDMI 2.0 koji podržava 4K rezoluciju. Kompanija je takođe predstavila HP 15.6 OdysseyBackpack, ranac namenjen nošenju HP-ovih laptopova sa stilom, koji je dostupan u dve opcije sa različitim geometrijskim šarama.

Hewlett Packard

Kreiranje radnog okruženje budućnosti Način na koji ljudi rade se menja, uz mnogo otvorenije okruženje i povezanost koja se ostvaruje sa sve više mesta van kancelarije. Bezbednost je važnija nego ikada, kako bi se zaštitili uređaji, podaci, kao i identiteti korisnika.

Kao deo ovog izmenjenog okruženja, HP je predstavio sigurniju viziju radnog okruženja budućnosti uvođenjem treće generacije izuzetno popularnog HP Sure View integrisanog privatnog ekrana. Novi Elite uređaji sa HP Sure View Gen3 ekranom omogućavaju nove načine rada, istovremeno štiteći osetljive informacije dok ste u pokretu, za stolom, i u kancelariji.

Novi modeli sa ovom inovacijom su HP EliteBook x360 830 G5, poslovni hibridni računar 2 sa najsjajnijim ekranom na svetu, koji x360, opciju rotiranja ekrana za 360 stepeni, predstavlja kao uobičajenu za zaposlene u pokretu. HP EliteDisplay E243p Sure View Monitor je prvi monitor na svetu sa integrisanim privatnim ekranom 3 koji omogućava trenutnu privatnost u otvorenim radnim okruženjima. HP EliteOne 800 AiO G5 je prvi na svetu AiO (sve-u-jednom) računar sa integrisanim privatnim ekranom, kome je diskretna grafička kartica, desktop performansi, "spakovana" u elegantno kućište koje zauzima veoma malo prostora.

Vrhunsko gejming iskustvo

Današnji gejmeri koji učestvuju na takmičenjima zahtevaju vrhunske inovacije, tako da čak 97% vrhunskih gejmera kupuje uređaje koji se lako mogu nadograditi, dok se 71% laptop gejmera često povezuje na velike ekrane. Razumevanje ključnih zahteva klijenata je ono što pokreće OMEN by HP da kreira smele i uzbudljive uređaje, prve u industriji, koji dovode gejming do novih visina.

OMEN X Emperium 65 Big Format GamingDisplay sa NVIDIA G-SYNC HDR je prvi na svetu gejming monitor velikog formata sa saundbarom, koji igranje u dnevnoj sobi pretvara u novo i fantastično iskustvo, uz vrhunsku frekvenciju osvežavanja od 144 Hz. Monitor takođe poseduje i OMEN X Emperium Soundbar, koji je dobio nagradu za inovaciju na CES-u, što ga čini prvim na svetu gejming monitorom velikog formata sa saundbarom 10 . Ovo čudo tehnike, snage 120W, dolazi sa LOFAR Low Frequency Array tehnologijom, VRT Vibration Reduction Technology (tehnologijom za smanjenje vibracija), kao i stereo sistemom sa skretnicom za tri zvučne jedinice, koji u kombinaciji eliminišu potrebu za zasebnim sabvuferom.

HP je poboljšao svoja dva najprodavanija modela OMEN PC računara kako bi iskoristio najnovije dostupne tehnologije. Najnoviji OMEN 15 Laptop sada ima dodatak u vidu NVIDIA GeForce RTX 20 serije grafičkih kartica, pružajući sasvim novo iskustvo gejminga u pokretu, kao i opcioni modul, 802.11ax Wi-Fi 11 . Ova dva dodatka čine laptop koji će nadmašiti sve ostale u 2019. Najnovija verzija OMEN Obelisk Desktop računara ima specifikacije koje mogu da se nose sa najzahtevnijim trenutno dostupnim igrama. OMEN Obelisk je spreman za sve, posebno u top specifikaciji sa 64GB HyperX memorije, grafičkom kartom NVIDIA GeForce RTX 2080Ti, procesorom devete generacije Intel® Core i9-9900K CPU 12 , dualnim SSD-om sa RAID0 podrškom i tečnim hlađenjem.

Dostupnost

  • Pavilion 27 Quantum Dot Display se očekuje da bude dostupan u martu.

  • HP Pavilion 27 FHD Display je već dostupan.

  • HP Pavilion 32 QHD Display se očekuje da bude dostupan u februaru.

  • HP EliteBook x360 830 G5 se očekuje da bude dostupan u aprilu.

  • HP EliteDisplay E243p Sure View Monitor se očekuje da bude dostupan u martu.

  • HP EliteOne 800 G5 AiO se očekuje da bude dostupan u julu.

  • OMEN X Emperium 65 sa integrisanim saundbarom se očekuje da bude dostupan u martu.

  • Osveženi OMEN 15 Laptop se očekuje da bude dostupan u februaru.

  • Osveženi OMEN Obelisk Desktop se očekuje da bude dostupan u martu.

  • HP 15.6 Odyssey Backpack se očekuje da bude dostupan u maju.

  • HP ENVY USB-C Hub se očekuje da bude dostupan u martu.