Najženstveniji sat - TAG Heuer Link Lady

TAG Heuer je redizajnirao svoj čuveni Link model, predstavljajući narukvicu sa karikama u obliku latiničnog slova S, a po prvi put u kolekciji se nalaze i brojčanici u bojama. Odabir navy plavog ili pink “mother of pearl” sedefa kao da daje život brojčanicima.

TAG Heuer

Link. U pitanju je ekskluzivna serija satova samo za žene. Link je dizajn koji datira iz 1987. godine. Narukvica sata je karakteristična zbog karika koje oblikuju slovo S. Ovaj model predstavlja podjednako legendaran dizajn i standard, kada su u pitanju ergonomija i udobnost nosioca sata, a svaka karika je zaobljena na vrhu, dnu i stranama, pružajući neverovatno gladak osećaj na zglobu ruke.

TAG Heuer

Izrađen od čelika sa elegantnim prečnikom od 32mm, novi Link Lady poseduje narukvicu koja je sasvim integrisana u kućište sata čiji su papučice potpuno uklonjene. Narukvica ipak poseduje zaobljeni profil, a završnice, pogotovu kod modela od čelika, su još više sofisticirane - čitava kontura slova S zrači visoko poliranim sjajem, dok je gornja površina svake karike potpuno uglancana. Kućište sata je nešto između okruglog i coussin oblika, zahvaljujući suptilnim uglovima.

TAG Heuer

Fiksna korona (obod) sata je dominantna sa velikom poliranom kosinom i ofsset prstenom, koji može biti ili poliran ili ukrašen dijamantima. Svi brojčanici su izrađeni od “mother-of-pearl” sedefa ili imaju sloj crnog ili plavo-sivog laka, nudeći različitu kolorističku ponudu.

TAG Heuer

Indikator datuma nalazi se na poziciji broja 3, a ispolirane oznake upotpunjuju izgled sata. Vodootporan je do 100 metara i ima kvarcni mehanizam. Indeksi i kazaljke presvučeni su rodijumom ili 5N roze zlatom.

TAG Heuer

Budući da je ovo jedan od najžestvenijih satova svih TAG Heuer kolekcija, savršeno se uklapa u životni stil moderne i aktivne žene.