Napravite žurku bilo gde uz Sony EXTRABASS bežične zvučnike i slušalice

Bas vibracije EXTRABASS uređaja kompanije Sony ubrzaće vaš puls baš kao da ste u pravom noćnom klubu. Četiri nova portabl bežična zvučnika, u četiri veličine i raznovrsnih boja, poseduju jedinstvenu EXTRABASS tehnologiju koja pruža snažan zvuk za dubok bas, kao i svetlosne efekte 1 za najbolju atmosferu.

Ovi zvučnici će pokrenuti svaku zabavu, bilo da je unutra ili napolju, čak i pored bazena. Sa gotovo 24 sata trajanja baterije, ništa neće moći da vas zaustavi, dok će DJ efekti i novi svetlosni efekti u ritmu sa muzikom učiniti vaše noći nezaboravnim. Za još snažniji zvuk, možete bežično povezati do 10 zvučnika u Wireless Party Chain, ili, koristeći Speaker Add funkciju, bežično povezati dva ista modela za širi stereo zvuk. Ukoliko želite privatnu žurku samo za sebe, nove EXTRABASS bežične slušalice, takođe će vam pružiti snažan bas, bez dodatne brige o kablovima.

Inženjeri kompanije Sony pronašli su način da popularne svetlosne efekte uvrste i u bežične zvučnike manjeg formata, pa model SRS-XB40 odlikuje LED linijsko osvetljenje širom celog obima zvučnika, stroboskopsko svetlo i osvetljenje zvučnika. Linijsko osvetljenje kreira raznobojne šare, od čisto bele do svih boja duge. Model SRS-XB30 nudi slično raznobojno linijsko i stroboskopsko svetlo, dok zvučnik XB20 pruža linijsko svetlo u nijansi koja odgovara boji uređaja.

Sony aplikacija SongPal 6 služi kao daljinski upravljač za puštanje muzike, kontrolu svetlosnih efekata, režima zvuka i funkcije dodavanja zvučnika, pa možete da uživate u muzici upravo onako kako želite. Novina kod bežičnih zvučnika u 2017. godini je funkcija Fiestable add na aplikaciji koja se može koristiti sa modelom SRS-XB40 za još veću personalizaciju, jer omogućava da samo pokretom ruke zamenite muziku DJ efektima i promenite boju osvetljenja.

Ovi zvučnici su kompatibilni za bežično povezivanje preko Bluetooth i NFC standarda, možete ih postaviti horizontalno ili vertikalno 7 , kao i jednostavno prenositi iz prostorije u prostoriju. Za celodnevnu žurku postaraće se baterija uređaja SRS-XB40 koja traje čak 24 sata. Ovaj zvučnik je istovremeno najveći od četiri nova modela, po veličini, jačini zvuka i mogućnostima. Novitet je i model SRS-XB30 sa istom dužinom trajanja baterije, ali manjih dimenzija, spreman za kućnu žurku ili mini festival u vašoj režiji. Uz ove EXTRABASS bežične zvučnike, ne morate da proveravate napajanje, jer poseduju glasovnu funkciju koja će vas obavestiti kada je baterija pri kraju. Model SRS-XB20 je nešto kompaktniji, ali poput ostalih, odlikuje ga odlična izrada, pri čemu su svi modeli vodootporni, sa rejtingom IPX5, što znači da njihov rad neće poremetiti ni kiša ni žurka pored bazena.

Mali, ali moćan zvučnik SRS-XB10 donosi sasvim novo značenje frazi muzika u pokretu. Kompaktno valjkasto telo uređaja dolazi sa silikonskom trakom koja služi kao stalak kako bi zvučnik efikasnije usmeravao zvuk. U vertikalnom režimu, zvuk dolazi iz svih pravaca i idealan je za grupu prijatelja, dok u horizontalnom režimu, zvuk ide pravo ka ušima slušaoca.

Silikonsku traku možete zakačiti i za bicikl tokom vožnje, šator tokom kampovanja ili ruksak za vreme planinarenja. Ukoliko biste želeli da u privatnosti uživate u svojim omiljenim numerama, pravi izbor za vas su slušalice koje nude EXTRABASS zvuk u kombinaciji sa bežičnim dizajnom. Oba nova modela, MDR-XB950N1 i MDR-XB950B1 imaju podršku za prenos preko Bluetooth standarda i mogućnost jednostavnog bežičnog povezivanja sa Near Field Communications (NFC) tehnologijom.

Takođe, osim snažnog basa, slušalice XB950N1 pružaju i tehnologiju za potiskivanje buke, kako biste mogli da čujete samo ono što je važno – muziku. Sa punom baterijom, slušalice XB950N1 radiće 22 sata, dok će slušalice XB950B1 raditi 18 sati. Uz ove modele, možete obavljati i pozive zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i kompatibilnosti sa Bluetooth standardom. Kada povežete svoj telefon, dovoljno je da pritisnete taster za poziv na slušalici za primanje, odnosno, prekidanje poziva. Muzika će se automatski nastaviti nakon završetka telefoniranja.

Na proleće 2017. godine očekuje se aktiviranje nove mobilne aplikacije Sony | Headphones Connect koja će vam pružiti priliku da birate između različitih EXTRABASS režima, među kojima su i Arena, Club, Concert Hall i Outdoor Stage, u skladu sa sadržajem koji slušate. To znači da ćete moći da istinski prilagodite jačinu zvuka i basa u zavisnosti toga kakvo audio iskustvo želite.

  • Bežični zvučnik SRS-XB40 EXTRABASS dolazi u plavoj, crnoj i crvenoj boji i biće dostupan od marta 2017. godine po ceni od približno 230 evra.

  • Bežični zvučnik SRS-XB30 EXTRABASS dolazi u plavoj, crnoj, crvenoj, zelenoj i beloj boji, i biće dostupan od marta 2017. godine po ceni od približno 170 evra.

  • Bežični zvučnik SRS-XB20 EXTRABASS dolazi u plavoj, crnoj, crvenoj, zelenoj i beloj boji, i biće dostupan od marta 2017. godine po ceni od približno 120 evra.

  • Bežični zvučnik SRS-XB10 EXTRABASS dolazi u plavoj, crnoj, crvenoj, zelenoj, beloj i žutoj boji, i biće dostupan od marta 2017. godine po ceni od približno 60 evra.

  • Bežične slušalice MDR-XB950N1 EXTRABASS dolaze u crnoj i zelenoj boji i biće dostupne od marta 2017. godine po ceni od približno 250 evra.

  • Bežične slušalice MDR-XB950B1 EXTRABASS dolaze u crnoj, crvenoj i plavoj boji i biće dostupne od marta 2017. godine po ceni od približno 200 evra.