Napredne funkcionalnosti m banking aplikacije i besplatan Wi-Fi u svim ekspoziturama širom Srbije

Kako bi išla u korak sa zahtevima svojih klijenata i na adekvatan način obezbedila ispunjenje njihovih potreba, UniCredit Bank Srbija se, između ostalog, fokusirala i na digitalnu transformaciju svog poslovanja kroz unapređenje m banking aplikacije i uvođenje besplatne Wi-Fi mreže u svim ekspoziturama.

UniCredit Banka je među prvim bankama na našem tržištu, još 2012. godine, predstavila aplikaciju za mobilno bankarstvo koju kontinuirano razvija i obogaćuje novim funkcionalnostima, prateći najsavremenije svetske trendove. Pored toga što se m banking aplikacija aktivira u samo tri koraka tako što se, nakon preuzimanja mobilne aplikacije, SMS kod automatski kopira u polje za aktivaciju, a klijent unosi korisničko ime i bira PIN, računima se može pristupiti samo uz pomoć otiska prsta.

Takođe, zahvaljujući opciji Brze provere, sada klijent može da ima uvid u svoje stanje po računima bez prijave na m banking aplikaciju. Takođe, sa ciljem da dodatno pojednostavi i ubrza proces plaćanja računa putem m bankinga, banka je predstavila opciju Skeniraj i plati. Naime, sada se, umesto ručnog unosa cifara, skenira broj i poziv na broj računa. Ova mogućnost ne samo da značajno smanjuje vreme, već i mogućnost greške prilikom ručnog unosa cifara. Pored toga, za korisnike iOS operativnog sistema na raspolaganju je i opcija Brzi meni, koji klijentima omogućava da bez pristupa aplikaciji provere stanje na računima, kreiraju novi nalog za plaćanje i pristupe m tokenu.

Sa druge strane, za sve one klijente koji treba da obave kompleksnije transakcije za koje je potrebna poseta ekspozituri, UniCredit Banka je u uvele besplatan pristup internetu u svim svojim ekspoziturama širom Srbije, kako bi boravak učinila što prijatnijim i omogućila im i da u samoj ekspozituri obave jednostavnije transakcije putem m bankinga.