Natec GX57

Natec GX57 Mis koj nudi vise za ovu cenu a evo i zasto

Kutija:Mis je upoakovan u lepoj crnoj crvenoj kutiji koja je mrimaljiva na oko,uz kutiji ide sam uredjaj upustvo za ictalaciju softvera koj se skida sa zvanicnog sajta.

Uredjaj:Mis posedjuje 6 programskih tastera koja mogu putem sotftvera da se programiraju po zelju korisnika,mis je crno crvene boje kao i sam upleten kabl koj izgleda dosta kvalitetno,sa leve strane imamo 2 dodatna tastera crvene boje koja izgledaju jako lepo,levi i desni tasteri su jako udobni napravljeni su od plastike koja je jako glatka pa jednostavno prsti klizaju po njima,tako posedjuje RKB osvetljenje koje putem softvera moze da se podesi da svetli u raznim bojama po zelji korisnika takodje ima osvetljenje sa leve i desne strane takodje ima i sa donje strane palsticne nozice kao i jako kvalitetan scroll točkić koj je gumiran i netreba jako da se pritiska da bi radio gore dole.Takodje ima i kabl duzine 2M koj ladno covek moze da se obesi njime :) smatram da duzina kabla 2Metra je nepotreban al sta tu je.

Softver;Radi na svim operativnim sistemima kao na Windows xp/vista/7/8 /10 velicine je 2MB kada se instalira ima 2 rezim Podesavanja;Basic Settings i Advanced Settings. Basic Settings:ovde se nalazi sva podesavanja samog misa,kako do promene DPI na misu tako i podesavanja samog osvetljenja i podesavanja Polling rate.

Advanced Settings:Ovde se nalaze podesavanja Mouse speed,Scrolling speed,Double Click Speed i Macro podesavanja.

Senzor:U samom misu ugradjen je cuveni AVAGO OPTICAL A3050 senzor koj ima pollling rate 1.000HZ odnosno 1milisekunda (MS) koj se nalazi na skupim razer i steelseries misevima koj se odilicno pokazao u FPS igarama kao sto je CS GO,opticka svetli jako crvenom bojom pa je nemoguce kotrolisati to.

Test:u igri CS GO 500DPI 500HZ i Mouse Sensitivity 1.5 senzor radi perfektno testirao sam ga 8h ni jednom nije skrenuo sa kursa.

I za kraj:Odlican senzor ima koj se nalazi na misevima od 80 100Evra visok kvaliet izrade sa strane je gumirana plastika koja sprecava klizanje prstiju nakon duze vremena koriscenja lepo lezi u ruci bez problema namenjen je ljudima koj imaju veliku saku kao ja mis je za desnjake.

Mana:jedina mana za sada je to sto ima bucne klikove levi i desni a meni to nesmeta posto sam navikao na taj zvuk.

O Natec Genesis; Kompanija je osnovana davne 2011Godine u Poljskoj i spada u namladje kompanije koja se bavi ranuarskim periferijama kako o tastaturama tako i o misevima slusalicama podlogama itd itd poceli su i stolice da prave, koristim njihove prozivode i veoma sam zadovoljan koristim njihove slusalice vec duze vreme 2Godine rade i dan danas odlicno imam i tastaturu takodje radi odlicno model RX22.Za 30 40evra kolko kostaju njihovi proizvodi prave odlicne proizvode.