Neoline najavljuje revolucionarnu G-Tech X7x liniju

Neoline, inovativni proizvođač automobilske elektronike, najavljuje lansiranje revolucionarnog proizvodna linija G-Tech X7x koja postavlja visok standard kvaliteta za pristupačne nadzorne kamere u kolima. Ono što ovu seriju izdvaja od drugih uređaja je njena pouzdanost, funkcionalnost i ergonomija. Odabirom modela ove linije korisnik dobija mogućnosti koje su bile dostupne samo ranije u premium segmentu.

Neoline G-Tech X72

Posebno za G-Tech X7x liniju programeri Neoline kreirali su elegantan kompaktni i korisnički friendly interface. Svi modeli predstavljeni u liniji su dizajnirani da sačuvaju identitet serija i postavljaju visok nivo pouzdanosti i snage tehničkih specifikacija DVR-a.

Neoline G-Tech X72

Novi Neoline G-Tech X7x je savršen izbor za one koji traže funkcionalnost, visok kvalitet hardvera, upotrebljivosti i nije voljan da pretplati uređaj.

Neoline G-Tech X72

Zahvaljujući SONY senzoru i objektivu sa otvorom 1: 1.8, NEOLINE G-Tech X7x proizvodi visok kvalitet i detaljan video. Takav hardver omogućava snimanje snimaka Full HD 1920x1080 rezolucije na 30 fps, koji pruža detaljnu, visokokvalitetnu sliku i pri dnevnom svetlu i noću. Uređaj efikasno pokriva 5 putnih traka zbog širokog ugla gledanja od 140 ° bez izobličenja.

Neoline G-Tech X72

Svakako snima sve što se događa na putu. NEOLINE G-Tech X7x ima VDR funkciju koja drži sliku dobro izbalansiranu u smislu širokog spektra raspon osvetljenja, kao što je pozadinsko osvetljenje ili brzo menjanje svetla. Ovo je veoma korisno dok vozite kroz tunel ili izlazite iz njega, pod direktnim sunčevim zracima i sličnim situacijama.

Neoline G-Tech X72

VDR funkcija održava kvalitet video zapisa sa NEOLINE G-Tech X7x visokim čak i u većini izazovnih uslova. CPL filter od 37 mm postavljen je na sočivo uređaja kako bi se sprečilo da sunčeva svetlost, refleksije unutrašnjih objekata na snimku. CPL filter takođe značajno poboljšava kontrast slike.

Neoline G-Tech X72

Kompaktno kućište NEOLINE G-Tech X72 opremljeno je praktičnim dugmadima za jednostavno upravljanje dodeljivanje omogućava slepo promenu postavki uređaja. Sa 2-inčnim IPS displejem korisnik može pravite podešavanja i gledajte video zapise sa real-color slikom iz bilo kog ugla vozila. Dugme HOT KEY služi za onemogućavanje snimanja kada je to potrebno. Držite ga da biste pristupili dodatnim opcijama kao što je Parking Mode.

Neoline G-Tech X72

Režim parkiranja u NEOLINE G-Tech X72 nudi širok izbor postavki, glasovno pozivanje i upozorenja kako bi se korisniku pružila konačna baza dokaza u slučaju saobraćajne nesreće ili ilegalne aktivnosti na parkiralištu.

Neoline G-Tech X72

Postoji funkcija vremenskog kašnjenja pomoću koje je moguće gledati video snimak od 30 sekundi umesto 2-15 minuta snimanja u realnom vremenu. Da bi se sprečile situacije u kojima nema video zapisa, uređaj daje poseban zvuk signal kada se snimanje zaustavi.

Neoline G-Tech X72

NEOLINE G-Tech X72 je opremljen kondenzatorom umesto baterije. Kondenzatori su otporniji na toplotu i generalno izdržljiviji od baterija. Pomaže u rešavanju mnogih tipičnih probleme koje imaju drugi DVR, uključujući pregrevanje, rizik od eksplozije i gubitak najnovijih video materijala.

Neoline G-Tech X72

Kamera s instrumentima dolazi sa punjačem za automobil opremljenim sa 2 USB porta (jedan od njih se može koristiti punjenje mobilnih uređaja) i magnetni držač NEOLINE G-Tech X72 sa aktivnim punjenjem lako je montirati DVR i odneti ga, bez žica.

Neoline G-Tech X72

Sve gore navedeno predstavlja novi standard u pružanju vrhunske pouzdanosti ako nešto krene naopako ili na putu ili na parkingu.