Nixon Regulus - Spreman na sve

U saradnji sa sadašnjim i nekadašnjim specijalcima, jedinica vojske Amerike, Nixon je kreirao sat minimalističkog dizajna koji može odoleti najtežim nautičkim uslovima i surovim okruženjima. Insistiralo se na kreiranju digitalnog sata koji će posedovati sve što vam treba i ništa što vam ne treba.

Nixon Regulus

Tako je nastao Regulus. Taktički sat je dizajniran za specijalne pomorske operacije, vodootporan je do 100 metara dubine i izuzetno je otporan i izdržljiv.

Nixon Regulus

Ima veliki ekran, podesivo pozadinsko LED osvetljenje, koja kreira bolju kontrolu tokom noćnih i podvodnih operacija. Sat poseduje velike vodootporne puš dugmiće koji vam omogućavaju lako manevrisanje pod vodom, čak i pri nošenju ronilačkih rukavica, dok dvostruki hronografi nude precizno određivanje i čitanje vremena. Regulus je više od običnog sata. Bliža terminologija mu je- alat.

Nixon Regulus

Prilagođeni digitalni LCD modul ukrašen je zaštitnim kućištem Poron za izuzetno tešku apsorpciju udaraca i izdržljivost. Funkcije uključuju dvostruko vreme, dnevno vreme (12 ili 24 sata), dan / datum, auto kalendar do 2099. godine, Funkcija dvostrukog hronografa prati svaki aspekt vaših operacija, asat poseduje tajmer, alarm, podesivo LED pozadinsko osvetljenje i silent režim.

Nixon Regulus

Kada je brojčanik u pitanju, možete birati izemeđu positive i negative LCD ekrana. Kućište je izrađeno od polikarbonata sa ojačanim vlaknima i prečnika je 46mm. Puš dugmići od polikarbonata nalaze se na poziciji 6 i 9 sati, a sat poseduje masku od nerđajućeg čelika, ojačanu mineralnim kristalima.

Nixon Regulus

Narukvica sata može biti 29mm do 24mm širine i zapravo je u pitanju TPU80 traka sa specijalnom teksturom za vodu, sa donje strane, patentiranim zatvaračem i kopčom od nerđajućeg čelika. Ekstremno je udobna na ruci nosioca. Baterija sata ima 5 godina garancije. Dostupan je u sivoj, crnoj i boji peska. Kao takav, Regulus je spreman da vas prati bilo gde.