NOA će u Barceloni predstaviti široku paletu tech proizvoda

NOA već treću godinu učestvuje na najvećem svetskom sajmu mobilnih tehnologija, Mobile World Congress koji se održava u Barceloni. Uz već najavljenu novu F seriju pametnih uređaja temeljenu na AI te ostale pametne telefone, predstavi će i NOA Vision televizore, NOA tablete, dodatnu opremu NOAline i nove modele iz RUGGED serije.

NOA će tom prilikom osim ranije najavljenih pametnih telefona, F20 Pro i F10 Pro, predstaviti još dva nova modela iz F serije privlačnog dizajna s vrlo tankim ivicama i „U-notchem“ AI funkcionalnostima.

Prvi je pametni telefon NOA F5 s dvostrukom zadnjom kamerom koja će snimati fotografije do 65 MP te 4 GB RAM memorije i 64 GB interne memorije za čuvanje podataka. Uređaj će koristiti najnoviji Android 9.0 operativni sistem, ima će bateriju od 4.000 mAh i biće pozicioniran u cenovni razred do 199 evra.

Model NOA F3 će također snimati fotografije do 65 MP, ima će implementiranu DTS tehnologiju zvuka i 3 GB RAM memorije i 32 GB memorije za čuvanje podataka. Njegova cena će biti 119 evra.

Iz N serije uređaja na sajmu će biti izloženi NOA Element N10, dobitnik prestižne EISA Best Buy Smartphone 2018-2019 nagrade. Ovaj pametni telefon je prepoznat kao uređaj koji nudi najbolju vrednost za korisnike što se tiče cene i kvaliteta.

Izložen će biti i telefon NOA N20 elegantnog dizajna koji se na tržištu pojavio početkom februara. N20 ima razmeru displeja u 19:9 FHD+ rezoluciji, dvostruku zadnju kameru koja oversampling tehnologijom može stvarati fotografije od 65 MP, DTS zvuk, 4 GB RAM memorije i 64 GB interne memorije. Uz ove telefone, u Barceloni će biti izloženi i modeli NOA N3 i NOA P1.

NOA će predstaviti i novi smartphone iz RUGGED serije, Hummer 2019 koji će biti idealan za sve one koji žele elegantan i izdržljiv uređaj. Namenjen je za extremne situacije, razna radna okruženja i avanturističke izazove, a s druge strane odlikuje ga dizajn koji na prvi pogled ne otkriva da se radi o "rugged" telefonu. Glavne karakteristike NOA Hummera 2019 su otpornost na udarce, pritisak, vodu i ogrebotine što potvrđuju standardi IP68 i MIL-STD-810G.

Iz NOA Core serije uređaja biće predstavljeni Swing 3G, Primo 4G, Fresh 4G i Vivo 4G te novi Next 2019. Osim pristupačne cene, ovim telefonima je zajedničko to što su veoma jednostavni za korišćenje, odnosno prilagođeni manje zahtevnim korisnicima.

Za sve koji su neprestano u pokretu, dnevne zadatke rešavaju u hodu, vole gledati filmove ili čitati e-knjige tu su NOA tableti P497, M701K i M108 te NOAline dodatna oprema koja obuhvata slušalice, prenosne punjače, zaštitne maskice i etuije, kablove i drugo.

Osim NOA pametnih telefona i tableta, NOA u ponudi ima i NOA Vision LED televizore. Na tržištu su trenutno dostupna četiri modela 55'', 50'', 43'' i 32''. Prva 3 su Android Smart TV što im omogućava da svakodnevno gledanje televizije obogate s aplikacijama i raznim multimedijalnim sadržajem.

Na Mobile World Congressu biće predstavljen novi model NOA Vision Smart TV s dijagonalom ekrana od 55'', jedini TV uređaj s integrisanim Android 8.1.0 sistemom. Posebnost kod ovog televizora je modularan hardware, u potpunosti integrisan u unutrašnjost TV uređaja što korisniku pruža mogućnost odabira uređaja s nekoliko varijacija Android sistema i hardwarea.

Mobile World Congress traje od 25. do 28. februara, a NOA uređaji će biti izloženi na štandu broj 6E20 u hali 6. Službena prezentacija nove NOA F serije pametnih telefona održa će se 26. februara 2019. godine s početkom u 13:00 sati na NOA štandu.

Poseban gost na NOA štandu biće selektor Hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić koji će na MWC-u biti prva dva dana, u ponedjeljak i utorak (25. i 26. februara). Selektor će izvlačiti dobitnike NOA nagradne igre te će prisutni imati priliku dobiti njegove autograme i potipisane promotivne materijale.