NOA mobilni telefoni dostupni i u Srbiji

Beograd, 13. decembar - Brend mobilnih telefona NOA od danas je i zvanično stigao u Srbiju, gde će se u ponudi naći šest modela budget-friendly smartfone uređaja. Portfolio ovog brenda u segmentu mobilnih telefona obuhvata tri serije: premijum seriju NOA Element, ulazne modele namenjene onima koji se prvi put susreću sa mobilnom tehnologijom NOA Core, kao i uređaje otporne na udarce i nepovoljne vremenske uslove NOA Rugged. U Srbiji će biti dostupni Core i Element modeli, uključujući flagship NOA N10 koji je drugu godinu za redom dobitnik EISA Best Buy Smartphone nagrade koju dodeljuju članovi EISA, udruženja predstavnika specijalizovanih magazina iz 29 zemalja, uključujući i Srbiju. U premijum segmentu dostupni su i smartphone uređaji NOA N7 i NOA N1, kao i Core modeli L12, L11SE i android NEXT SE.

NOA

„NOA teži da liderskoj poziciji u B segmentu pametnih telefona ostvari fokusirajući se na svoju affordable premium filozofiju. Cilj NOA brenda je da pruži najnoviju tehnologiju širokoj publici po najboljoj mogućoj ceni, a uspešnost u ovoj nameri potvrđuju i nagrade za naš flagship model“, izjavio je Mario Pintar direktor marketinga kompanije Hangar 18 na zvaničnoj prezentaciji koja je danas održana za predstavnike medija i partnere.

NOA

Specifičnost NOA brenda je i NOA Element Premium Care usluga za sve korisnike uređaja iz premijum serije, a uz koju su tokom prvih 12 meseci garancijom obuhvaćene i nepredvidive štete nastale usled nepažnje korisnika, uključujući štetu nastalu zbog pada ili delovanja mehaničke sile.

NOA

NOA mobilni telefoni su brend hrvatskog proizvođača mobilnih telefona i tableta iz Koprivnice, a dostupni su i na tržištima EU, Albanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Rusije.

NOA

Portfolio brenda NOA u segmentu mobilnih telefona obuhvata tri serije uređaja: NOA Element, NOA Core i NOA Rugged. Na srpskom tržištu dostupno je šest modela – NOA N10, NOA N7, NOA N1, NOA L12, NOA L11SE i NOA NEXT SE. NOA ELEMENT

  • Premijum serija brenda NOA koju čini deset smartphone uređaja izuzetnih performansi i povoljne cene.

  • U ponudi NOA Element telefona nalazi se i flagship model NOA N10, dobitnik prestižne EISA Best Buy Smartphone nagrade koju dodeljuju članovi EISA, udruženja predstavnika specijalizovanih magazina iz 29 zemalja, uključujući i Srbiju.

  • Kao najzapaženije karakteristike ovog uređaja mogu se izdvojiti: FHD+ ekran dijagonale 16,8 inča i razmerom 19:9, 4GB RAM i 64GB interne memorije, DTS zvučna tehnologija, dual Sony IMKS499 kamere 16MP/16MP zahvaljujući kojima nastaju fotografije rezolucije i do 96 MP, lagano kućište elegantnog dizajna, kao i face ID tehnologija.

  • Ostali dostupni NOA Element modeli su NOA N7 i NOA N1. Neke od karakteristika prvog pomenutog modela su: ekran od 5,7 inča sa razmerom 18:9, Dual Soni IMKS 298 16MP/16MP kamera, DTS audio, 4GB RAM memorija, kao i 64GB memorije za skladištenje. NOA N1 ima 2GB RAM, 16GB memorije za skladištenje, DTS audio i dual kameru 13MP + 2MP.

NOA CORE

  • Portfolio u ovom segmentu se sastoji od deset modela od kojih su na tržištu Srbije dostupni monoblok uređaji L12 i L11SE, kao i smartphone NOA NEXT SE.

  • NOA NEXT SE idealan je za one koji se tek upoznaju sa ovom tehnologijom, uključujući i decu.

NOA RUGGED

  • Serija NOA Rugged sastoji se od dva modela robusnih izdržljivih pametnih telefona, namenjenih onima koji teže upotrebi smatphone tehnologije, a istovremeno su izloženi teškim radnim uslovima i vremenskim neprilikama. NOA Rugged telefoni otporni su na padove i udarce i imaju dugotrajne baterije.

NOA

PREMIUM CARE

  • Svaki NOA Element mobilni telefon pokriven je NOA PREMIUM CARE uslugom. Ovo znači da su garancijom uređaja, u prvih 12 meseci obuhvaćene i nepredvidive štete nastale usled nepažnje korisnika, uključujući štetu nastalu zbog pada ili delovanja mehaničke sile.