Nova HP linija vrhunskih PC računara

BEOGRAD, 17. maj 2018. — HP Inc. je predstavio novu, smelu liniju vrhunskih laptopova, desktop računara i monitora, dizajniranih tako da omoguće korisnicima da rade gde god ih posao ili život odvede. Najnoviji modeli, HP Elite 1000 i HP ENVY su fantastičnog vizuelnog dizajna, moćnih performansi i maksimalne svestranosti, za bezbedno povezivanje, stvaranje i saradnju, bilo gde i bilo kada.

Hewlett Packard

Kako 81 odsto zaposlenih radi tokom svog slobodnog vremena, a više od polovine na poslu obavlja svoje mnogobrojne lične obaveze, upotreba uređaja koji će dobro funkcionisati u oba ova okruženja je važnija nego ikad. Najnovija HP-ova linija vrhunskih uređaja uključuje različite veličine kućišta, koja će odgovarati individualnom stilu i specifičnim računarskim potrebama pojedinaca.

Hewlett Packard

“HP-ovo neosporno liderstvo u dizajnu i inženjerstvu donosi vrhunsku kombinaciju stila, performansi i svestranosti,” rekao je Akim Kutler, potpredsednik i generalni direktor personalnih sistema, HP EMEA. “S najmanjim poslovnim hibridnim računarom na svetu, prvim odvojivim računarom i tabletom sa integrisanim ekranom koji štiti privatnost, najširim na svetu sve-u-jednom računaru sa zakrivljenim ekranom i drugim vodećim inovacijama u industriji, novi portfolio uređaja Elite i ENVY kreiraju vrhunska PC iskustva bez premca.”

Hewlett Packard

Vrhunske inovacije za modernu kancelariju: HP Elite 1000 Serija Zaposleni imaju različita očekivanja od uređaja, zavisno od načina na koji žive i rade. HP Elite 1000 serija je idealna za one koji su u potrazi za elegantnim dizajnom i izdržljivošću, najvećom sigurnošću u ovoj oblasti, kao i alatima za kolaboraciju, tokom celog dana, prelazeći iz radnog u slobodno vreme i obrnuto.

Hewlett Packard

HP Elite 1000 uređaji, predstavljeni danas, deo su porodice najsigurnijih i najupravljivjih PC računara na svetu i podrazumevaju kompletan skup rešenja, uključujući HP Endpoint Security Controller, HP Sure Start Gen4, kao i HP Sure Run predstavljen ranije ove godine. Novi HP EliteBook x360 1030 je prvi uređaj koji ima opciju HP Sure Recover with Embedded Reimaging. Ova opcija čuva kopiju sistemske instalacije u ugrađenoj memoriji, omogućavajući spasavanje podataka čak i kada su oni obrisani sa hard diska i mrežna konekcija nije dostupna.

Novi uređaji u HP Elite 1000 seriji uključuju:

  • HP EliteBook x360 1030 G3 je najmanji poslovni hibridni računar na svetu 6 sa početnom težinom od samo 1,25kg i debljine 15.8mm. Sa do 18 sati trajanja baterije i 4G Cat9 LTE opcijom za vrhunsko povezivanje, ovaj elegantan uređaj poseduje prvu aktivnu olovku na svetu koja ima mogućnost davanja upozorenja o udaljenosti od uređaja u kategoriji poslovni PC računari, i tako obaveštava korisnika da je olovka zaboravljena, kao i opciono prvi na svetu ekran prilagođen za gledanje pri dnevnom svetlu.

  • HP Elite x2 1013 G3 je uređaj kod koga je ekran od 13 inča smešten u kućište namenjeno ekranu od 12 inča, čineći ga na taj način najmanjim poslovnim odvojivim računarom na svetu. Za prave mobilne profesionalce, ovaj uređaj predstavlja prvi odvojivi računar na svetu i tablet sa integrisanim ekranom koji štiti privatnost, i nudi Intel Quad Core vPro procesore i do 4G Cat9 LTE.

  • HP EliteBook 1050 G1 je prvi ultra tanak poslovni laptop na svetu sa NVIDIA GeForce GTX 1050 grafikom , poseduje moćne performanse sa opcionim šestojezgarnim procesorom 12 i do 4 TB SSD prostora, i savršen je za one kojima su potrebne pouzdane performanse u elegantnom pakovanju. HP Privacy Camera je opciona i štiti veb kameru od neovlašćenog nadzora, dok istovremeno uređaj ima do 16 sati trajanja baterije, za celodnevno povezivanje i produktivnost.

  • HP EliteOne 1000 AiO G2 je prvi poslovni zakrivljeni sve-u-jedan računar (AiO), dijagonale od 34 inča, sa zasebnom grafikom 16 i lepim i fleksibilnim dizajnom koji omogućava da se računar savršeno uklopi u recepciju, kancelariju ili malu salu za sastanke. Prvi AiO napravljen specijalno za kolaboraciju 17 je idealno rešenje za video konferencije, sa FHD veb kamerom koja može da se uvuče u kućište, integrisanim tasterima za kolaboraciju, moćnim audio sistemom i HP-ovom tehnologijom za eliminaciju buke.

  • HP EliteDisplay S14 je prvi na svetu prenosni monitor, dijagonale 14 inča sa USB Type-C priključkom 18 koji donosi snagu i produktivnost dualnog ekrana, u elegantnom pakovanju. Dizajniran za korisnike u pokretu, ovaj prenosni monitor ima jedan USB Type-C priključak za jednostavno povezivanje sa bilo kojim USB-C laptopom.

Hewlett Packard

Moć da se uradi bilo šta: HP ENVY Portfolio

Današnji korisnici žele uređaj koji može sve – kod kuće, na poslu ili u školi, ovaj uređaj mora da prati njihov zahtevni životni stil. Zato je HP opremio ENVY portfolio fantastičnim karakteristikama koje prevazilaze osnovne performanse i poboljšanja baterije. Potpuno novi HP Command Center, dostupan na najnovijim ENVY uređajima, omogućava korisnicima da optimizuju performanse sistema, buku ventilatora i temperaturu koristeći CoolSense tehnologiju. Karakteristika uređaja da podržavaju gigabitne Wi-Fi brzine omogućava brzo povezivanje kada su u pitanju zahtevne striming aplikacije za filmove, muziku i gejming 19 . Mnoge od ovih aplikacija zahtevaju moćan zvuk, pa iz tog razloga svi HP ENVY uređaji imaju Bang & Olufsen audio sistem. HP Sure View tehnologija 20 zajedno sa čitačima otiska prsta ili IC kamerama je takođe dostupna na odabranim modelima i omogućava čuvanje informacija sigurnim i bezbednim

Novi modeli u HP ENVY portfoliju:

  • HP ENVY 13 Laptop pruža izuzetnu snagu u elegantnom, modernom, metalnom kućištu koje je dostupno u bledo zlatnoj i prirodno srebrnoj varijanti. Zahvaljujući Intel Quad Core procesorima osme generacije, opcionoj NVIDIA GeForce® MX150 grafici, 14-satnoj autonomiji baterije i sigurnosnim opcijama kao što su čitač otiska prsta i opcioni HP Sure View, ovaj uređaj je napravljen za mobilne "multitaskere".

  • HP ENVY Curved AiO 34 je najširi na svetu AiO sa zakrivljenim ekranom, kao i prvi AiO na svetu sa podrškom za Amazon Alexa, omogućavajući veoma jednostavno korišćenje Alexa glasovnog servisa, poput razgovora bez korišćenja ruku uz informacije sa ekrana. Ovogodišnji AiO modeli impresioniraju iz svakog ugla, a zahvaljujući drvenom pepeljastom finišu baze i zadnjeg dela, ovaj model morate da primetite u dnevnom boravku. Uređaj je osmišljen tako da brzo završava poslove uz pomoć opcione NVIDIA GeForce GTX 1050 zasebne grafike. Novi HP Audio Stream omogućava korisnicima da strimuju svoje omiljene pesme sa pametnih telefona na HP ENVY AiO zvučnike uz pomoć Bluetooth tehnologije. Ova generacija modula za bežično punjenje je ugrađena u bazu računara i triput je moćnija od prethodne generacije. Novi AiO ima i dodatnu sigurnost zahvaljujući privatnoj kameri koja može da se uvuče u kućište.

  • HP ENVY Desktop je dizajniran za one koji žele svestran model, premijum izgleda sa fantističnim performansama, namenjen izvršavanju zahtevnih radnih zadataka i kreiranju sadržaja. Dizajniran sa modernim, minimalističkim detaljima poput zaobljenih, kao dijamantom sečenih ivica i linearno brušenih detalja, ovaj uređaj poseduje osmu generaciju Intel® Core multijezgarnih procesora, opcionu NVIDIA GeForce GTX 1080 grafiku i opcionu Intel Optane memoriju radi boljeg odziva sistema bez žrtvovanja kapaciteta za skladištenje.

  • HP ENVY x360 13 je najnoviji uređaj u HP ENVY portfoliju i prvi 13-inčni hibridni računar sa AMD Ryzen procesorom i Radeon Vega grafikom. Ovaj hibrid je napravljen da radi i impresionira "multi-tred" procesiranjem, moćnim integrisanim grafikama, opcionim HP Sure View i trajanjem baterije do 11 sati.

  • HP ENVY x360 15 je uređaj idealan za korisnike koji žele da se kreativno izražavaju dodirom i olovkom. Za one koji su u potrazi za fantastičnim multitasking performansama, ovaj uređaj je dostupan sa Intelovim procesorima, velikim disk jedinicama, memorijskim opcijama koje uključuju Intel Optane , maksimalno 4K ekranom i opcionim HP Sure View. Sa autonomijom od 12 sati i 45 minuta, ovaj i drugi ENVY laptopovi i hibridni modeli poseduju HP Fast Charge, koji može napuniti bateriju do 50 odsto za 45 minuta.

  • HP ENVY 17 Laptop je jedna od retkih zamena za desktop računar koja omogućava svakodnevno stvaranje kreativnog sadržaja. Zahvaljujući moćnim Intel Quad-Core procesorima osme generacije, zasebnoj NVIDIA GeForce MX 150 grafici, opcijama poput Intel Optane memorije i opcionom 17-inčnom 4K ekranu, ENVY 17 lako savladava zadatke koji se tiču produktivnosti, pravljenja sadržaja i zabavnih aplikacija.

Cene i dostupnost

  • HP EliteBook x360 1030 G3 se očekuje da bude dostupan u Srbiji u julu po početnoj ceni od 1.499 evra.

  • HP Elite x2 1013 G3 se očekuje da bude dostupan u Srbiji u julu po početnoj ceni od 1.299 evra.

  • HP EliteBook 1050 G1 se očekuje da bude dostupan u Srbiji u julu po početnoj ceni od 1.599 evra.

  • HP EliteOne 1000 AiO G2 se očekuje da bude dostupan u Srbiji u junu po početnoj ceni od 1.099 evra.

  • HP EliteDisplay S14 se očekuje da bude dostupan u Srbiji u julu po početnoj ceni od 199 evra.

  • HP ENVY 13 Laptop se očekuje da bude dostupan u Srbiji u maju po početnoj ceni od 899 evra.

  • HP ENVY x360 13 se očekuje da bude dostupan u Srbiji u junu po početnoj ceni od 749 evra.

  • HP ENVY x360 15 se očekuje da bude dostupan u Srbiji u junu po početnoj ceni od 899 evra.

  • HP ENVY 17 Laptop se očekuje da bude dostupan u Srbiji u junu po početnoj ceni od 1.049 evra.

  • HP ENVY AiO 27 se očekuje da bude dostupan u Srbiji u junu po početnoj ceni od 1.499 evra. Njegova zakrivljena verzija dijagonale 34 inča se očekuje da bude dostupna kasnije u toku godine po početnoj ceni od 1.999 evra.

  • HP ENVY Desktop se očekuje da bude dostupan u Srbiji u maju po početnoj ceni od 899 evra.