Novi 34-inčni Philips monitor naprednog dizajna za panoramski prikaz

Beograd, 11. april 2017. – MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner Philips obogaćuje svoju liniju zakrivljenih monitora novim 34-inčnim 349X7FJEW monitorom sa 1800R zakrivljenošću za savršeno prožimajuće iskustvo gledanja. Njegov UltraWide 21:9 format omogućava korisnicima dovoljno prostora za multitasking, a CrystalClear Quad HD rezolucija osigurava poputno jasni prikaz sadržaja i do najsitnijih detalja. Monitor je dizajniran tako da se lako podešava prema potrebama svakog korisnika koji mogu podesiti visinu ili nagib ekrana na željenu poziciju i tako uživati u posebnom iskustvu gledanja.

Philips 349X7FJEW

„Cilj nam je da radimo na prednostima zakrivljenih monitora kao što su fokus i prožimajući efekt za što više korisnika moguće.“, rekao je Artem Khomenko, Product Manager Philips monitorsa Europe u MMD-u. „34-inčni model je najnoviji dodatak opsežnoj liniji zakrivljenih monitora koju ove godine dovodimo na tržište. Takođe je i dio naše naše predanosti da ponudimo monitore koji će omogućiti korisnicima da mogu činiti više i biti produktivniji uz šire i lepše monitore koji inspirišu svet oko nas.“

Philips 349X7FJEW

Savršen monitor za kombinaciju posla i zadovoljstva

Uz 1800R zakrivljenosti, korisnici novog monitora Philipsove zakrivljene X linije, mogu očekivati snažno prožimajuće iskustvo sa još boljim fokusom na aktivnosti u kućnim uslovima, gde je verojatno da će biti puno ometanja. Korisnici mogu lakše da se fokusiraju na ono što rade bilo to gledanje filmova, uređivanje slika, kreiranje video sadržaja ili rad na tabelama i dokumentima. Naročito kod zadataka koji traže bogate detalje, ovaj zakrivljeni monitor omogućava još bolju koncentraciju kreirajući povećanu percepciju dubine za još privatniji prostor.

Philips 349X7FJEW

Unutar svog ličnog prostora gledanja, korisnici imaju sve karakteristike koje su potrebne kako bi uživali u svom radu na računaru. UltraWide Quad HD rezolucija i panoramski 21:9 format monitora pružaju velikodušan ekran s 3440 x 1440 piksela, što znači više piksela za prikaz slike i više prostora za multitasking što ovaj monitor čini savršenim odabirom za kombinaciju posla i zadovoljstva i to sve uz savršenu jasnoću i oštrinu prikazanih sadržaja. Kreiranje video sadržaja uz ovaj monitor je takođe odlično jer je ekran dovoljno širok da prikaže ceo vremenski okvir, dok 117.3 posto sRGB lestvica boja (CIE1931) omogućava fotografima ili montažerima da uživaju u odličnoj reprodukciji boja. Zahvaljujući AMD FreeSync tehnologiji reprodukcija video sadržaja je glatka bez zastajkivanja, preskakanja i zamućivanja pokreta (motion blur).

Philips 349X7FJEW

S obzirom da je izgled monitora uvek bitan, Philips 349X7FJEW je dizajniran sa posebnim naglaskom na izgled. Ekran od ivice doivice osim što povećava prostor gledanja, pruža monitoru lep i elegantan izgled što je dopunjeno suptilnom zakrivljenošću i hromiranom, sjajnom teksturom.

Dizajniran za udobnost i blagostanje

Novi 34-inčni monitor je pažljivo projektovan sa svim karakteristikama koje će učiniti život korisnika lakšim i udobnijim. Monitor ima opciju podešavanja visine i nagiba kako bi korisnici namestili ekran u liniji svog pogleda što im omogućava da izbegnu neudobno i nezdravo sjedenje. 349X7FJEW ima i LowBlue Mode opciju koja koristi pametnu software tehnologiju kako bi smanjila stetne talase plave svetlosti.

S obzirom da je multitasking uobičajen u današnjim poslovima, ovaj monitor omogućava da korisnici umesto upotrebe dva ekrana istovremeno za obavljanje zadataka, uživaju u prikazu sadržaja iz dva izvora na jednom ekranu. To omogućava Philips MultiView opcija. Ekrani mogu biti podijeljeni na dva jednaka dela ili se jedan od sadržaja može prikazati u picture-in- picture (PiP) formatu. Na ovaj način korisnici mogu držati pogled na vestima ili sportskim rezultatima dok istovremeno rade u dokumentima ili proračunskim tabelama.

Uz ovaj monitor nije potreban poseban USB hub na radnom stolu jer se više uređaja mogu spojiti na jedan integrisani hub što smanjuje dodatne kablove. Monitor se takođe može korisititi i za brzo punjenje priključenih mobilnih uređaja.

Novi Philips 349X7FJEW X linije biće dostupan u aprilu ove godine po preporučenoj ceni od: Philips 349X7FJEW – 110,749.00 Din. bez pdv-a.