Novi HP Inc. OfficeJet Pro 7740 All-in- One štampač širokih formata, idealan za mala i srednja preduzeća

U poslovanju je najvažniji prvi utisak. Za neke kompanije, početna dodirna tačka sa potrošačima i partnerima izražava se kroz ponudu štampanog materijala kao što su brošure, flajeri ili posteri. Prepoznavši taj trend, HP Inc. razvija i prilagođava štampače i tehnologiju štampanja, kako bi izašao u susret potražnji na tržištu za mala i srednja preduzeća kojima je potreban “all-in- one” štampač koji može da pokrije sve vrste i obime projekata.

U to ime, HP Inc. danas predstavlja OfficeJet Pro 7740, štampač za izradu širokih formata, koji ne samo da proizvodi visoko kvalitetne štampane materijale po nižoj ceni po stranici, već nudi kompanijama karakteristike koje pomeraju granice njihovih rešenja u dizajnu.

HP OfficeJet Pro 7740

Na primer, OfficeJet Pro 7740 može da proizvede veliki broj bezivičnih, dvostranih širokih formata 11x17, zahvaljujući velikom kapacitetu fioke za papir i dugotrajnim toner kertridžima. U isto vreme, to je funkcionalan kancelarijski uređaj koji nudi dvostrano skeniranje kroz jedno čitanje dokumenta, kopiranje i slanje faksa. Takođe poseduje opciju za postavljanje 35 listova papira (ADF) koji odgovaraju formatu A4, kao i formatu 21.6 x 35.6 cm.

S obzirom da se savremeno poslovanje često odvija u pokretu, korišćenjem komandi na dodir u ponudi raznih uređaja radi postizanja optimalne produktivnosti, ovaj štampač je moguće povezati sa bežičnim i kablovskim mrežama, sa mogućnošću da prihvata naloge za rad sa pametnih telefona, tableta i bežično povezanih računara.

Korisnici mogu da štampaju sa I-Phone- a i I-Pad- a, koristeći dodatak AirPrint®, kao i sa uređaja koji koriste Android, Windows® 8/10, ili Google Chrome™ operativne sisteme –bez previše opsežnih procedura pri instalaciji i podešavanju aplikacije, što ovu opciju čini izuzetno povoljnom za gostujuće korisnike pri kompanijama, kao i posetioce koji imaju potrebu za štampom.

Konačno, OfficeJet pro 7740 dolazi uz HP JetAdvantage Private Print dodatak koji je pohranjen na cloud-u, što omogućava osetljivim dokumentima da se čuvaju po rasporedu, i puštaju u štampu kada korisnik lično izda odobrenje štampaču. Na ovaj način, vaša dokumenta neće završiti u pogrešnim rukama, kao i kod kolega koje dele isti štampač i slučajno bi mogli da odnesu i vaše štampane primerke zajedno sa svojim.

Da biste saznali više o specifikacijama OfficeJet Pro 7740, kao i o cenama i dostupnosti, posetite veb stranicu hp.com/go/bigimpressions.