Novi HP LaserJet štampači idealni za mala i srednja preduzeća

BEOGRAD, SRBIJA, avgust 2018 — HP najavljuje proširenje ponude popularnih LaserJet modela uređajima iz serija HP LaserJet MFP M433a i M436 u regionu CEMA. Namenjeni za mala i srednja preduzeća, pouzdane performanse štampača garantuju ispunjavanje profesionalnih standarda, po veoma prihvatljivim cenama.

Ova tehnologija omogućava timovima u malim preduzećima da budu maksimalno produktivni, kreativni i efikasni. Vreme i sredstva su dragoceni pa tehnologija mora da funkcioniše bez kompromisa. HP LaserJet MFP M433a i M436 omogućavaju kompanijama da izvršavaju brojne poslove zahvaljući A3 uređaju sa automatskim dvostranim štampanjem, kopiranjem i skeniranjem. Dodatno, sa brzinama štampe do 23 strane u minutu za model M436 i do 20 strana u minutu za model M433a, niko neće dugo čekati na štampu. Kod M433a prva kopija izlazi za samo 9 sekundi!

Hewlett Packard

Idelno rešenje za mala i srednja preduzeća koja žele da maksimizuju vrednost i minimizuju investicije. Štampači ne žrtvuju kvalitet, a uz to imaju niske troškove korišćenja zahvaljujući originalnim HP tonerima i dugotrajnom valjku. Ovi štampači neće izneveriti firme koje žele da štampaju poslovne planove profesionalnog kvaliteta, jarkih boja, kao i marketinške materijale ili bitne administrativne dokumente, direktno u svojim kancelarijama.

„Mala i srednja preduzeća moraju pametno da ulažu u tehnologiju koja dodaje vrednost, povećava efikasnost, garantuje kvalitet i olakšava pravolinijske operacije. Uz to, ne predstavlja opterećenje za budžet,“ rekao je Primož Polajnar, geeralni director za Adriatic region, HP. “Novi LaserJet MFP M433a i M436 štampači omogućavaju visokokvalitetno i pouzdano štampanje na hiljade strana. Dodatno, zahvaljujući promišljenom dizajnu i unapred programiranim mogućnostima za brzo aktiviranje, moderna kancelarija bi morala da ima jedan ovakav uređaj.“

Tehnologija, koja omogućava produktivno, a ne problematično, radno okruženje, od suštinskog je značaja. HP LaserJet MFP M433a i M436 serije su osmišljene kako bi se pojednostavili radni procesi, uz četiri unapred programirana tastera za brzo aktiviranje i funkcije skeniranja na PC, jednostavnog arhiviranja i deljenja sadržaja (samo kod modela M436). Idući korak dalje, štampač M436 omogućava korisnicima da prošire mogućnosti štampanja zahvaljujući ugrađenoj mrežnoj konekciji i daljinskom nadgledanju. Štampanje u malim i srednjim preduzećima nikad nije bilo lakše.

Cene i dostupnost

  • HP-ova neobavezujuća preporučena maloprodajna cena za štampač HP LaserJet MFP M433a kreće već od 49.990 dinara (sa uključenim PDV), a proizvod je već dostupan u Srbiji.

  • HP-ova neobavezujuća preporučena maloprodajna cena za štampač HP LaserJet MFP M436 kreće već od 64.990 dinara (sa uključenim PDV), a proizvod je već dostupan u Srbiji.