Novi Lenovo Legion gejming računari: stilizovane “zveri”

Prošlo je malo više od godinu dana od kada smo predstavili Lenovo Legion, naš sub-brend posvećen PC gejminu. Za to vreme, uspeli smo da održimo našu posvećenost u pružanju moćnih premijum gejming iskustava uz pomoć najnovijeg hardvera lap-top, desktop i cube računara. Sada, na događaju E3, najavljujemo novu porodicu koju čini šest gejming računara – Lenovo Legion Y730 i Y530 lap-top računari, T730 i T530 tower računari, kao i C730 i C530 cube računari. Bez obzira na vrstu, ove moćne mašine obezbeđuju neophodnu opremljenost za igranje najpopularnijih igara, od akcijom nabijenih bitki do role-play avantura. Svaki uređaj dolazi sa unapređenim regulatorima toplote, kako biste ostali “hladne glave” kada amosfera dođe do usijanja, dok vam ujedno pruža spokoj i pomera granice gejming iskustva.

Lenovo Legion T730 sa Lenovo gejming monitorom i dodacima i VR sposobnostima

Trudeći se da ispunimo sve potrebe strastvenih gejmera koji građu cene koliko i stil, najnovije računare iz Legion serije redizajniranirali smo od temelja do vrha, tako da sada nude moderan i sveden izgled, stavljajući manji akcenat na blještavu spoljašnjost, a više se fukusirajući na visoke performanse - bez suvišnih ukrasa. Vodili smo se povratnom informacijom hiljade gejmera – profesionalaca, roditelja, studenata – svih koji dele duboku strast prema gejmingu, koju su godinama negovali igranjem svojih omiljenih igara.

Lenovo

Mi razumemo da vaš PC ne služi samo za igranje i da je posedovanje vrhunske opreme kojom se možete pohvaliti pred svojim prijateljima i kolegama veoma bitna stvar. Najvažnije od svega, svojski smo se trudili da svaka komponenta u novoj Lenovo Legion seriji bude projektovana tako da vam pruži moćno i impresivno iskustvo i učinak. Nova Lenovo Legion postava može podneti gotovo svaki poduhvat koji pred njega stavite, zadržavajući pritom poslovnu i profesionalnu eleganciju.

Novi sofisticirani dizajn Lenovo Legion Y730 lap-top računara

Od kancelarije do vaše dnevne sobe - Lenovo Legion Y730 i Y530 lap-top računari

Novi Lenovo Legion lap-top računari dizajnirani su za moderne gejmere koji su često u pokretu i kojima je laka prenosivost neophodna. Zamislite kako bi izgledalo da za vreme ručka igrate najnoviju hit igru, a u istom danu odradite i važan sastanak. Umesto da žonglirate dva lap-top računara u jednoj torbi, Lenovo Legion Y730 I Y530 ispunjavaju obe uloge u samo jednom uređaju,omogućavajući vam neosetan prelaz sa poslovnog okruženja na igranje.

Lenovo Legion Y730 i Y530

Izrađen od pažljivo obrađenog aluminijuma anodiziranog do sofisticirane gvozdeno-sive boje, Lenovo Legion Y730 može se pohvaliti i ultra-tankim ivicama oko full HD IPS ekrana. Sa druge strane, Lenovo Y530 u boji “Raven Black” ima suptilan ali izdržljiv gornji sloj sa teksturom koja zrači iz centralnog slova “O” u njegovom Legion logo-u. Uz sofisticiran dizajn novih lap top računara, gejmeri više neće morati da brinu o osuđivačkim pogledima tokom poslovnih sastanaka.

Jednostavan, sofisticiran dizajn Lenovo Legion Y530 lap-top računara

Tanji, laganiji i elegantniji nego ranije, novi lap top računari idealni su za one koji žele da budu fokusirani na igru čak i dok se nalaze u javnosti, umesto da privlače pažnju prolaznika neonskim svetlima tipičnih gejming mašina. Umesto toga, Lenovo Legion Y730 i Y530 svojim nesvakidašnjim dizajnom obezbeđuju korisnicima diskretnost potrebnu za igranje njihovih omiljenih igara – čak i kada su u pokretu.