Novi Philips 241B8QJEB monitor

Beograd, 18. decembar 2018.– MMD, vodeća tehnološka kompnija i brend licencirani partner za Philips monitore, najavljuje Philips 241B8QJEB monitor. Ovaj 24- inčni (23.8 cm) Full HD LCD monitor profesionalcima nudi baš onakve vizuelne performanse i alate za povećanje produktivnosti kakve priželjkuju. Svojstva poput SmartImagea, IPS-a i Full HD tehnologije osiguravaju besprekoran kvalitet slike, dok inovacije kao što su LowBlue Modea, Flicker-freea i SmartErgoBasea smanjuju naprezanje očiju korisnika i pružaju udobnost posture tela tokom radnog dana.

Philips

Opremljen je 3.0 USB-om, SmartConnectom i ugrađenim stereo zvučnicima, što u velikoj meri olakšava svakodnevno korišćenje. Takođe, Philips 241B8QJEB monitor poštuje planetu jer koristi 85% plastike dobijene recikliranjem iskorišćenih proizvoda i usklađen je s više standarda zaštite okoline.

Vrhunski vizuali

Philips 241B8QJEB monitor je dizajniran za profesionalce koji aktivnom obavljanju zadataka na računaru posvećuju značajnu količinu vremena tokom radnog dana. Ovaj monitor je opremljen tehnologijom koja osigurava savršeno čiste slike živopisnih boja, što ih čini idealnim za prikaz fotografija, filmova i pretraživanje interneta, ali i za profesionalne primene koje zahtevaju preciznost boja i dosledno osvetljenje u svakom trenutku, bez obzira da li se radi o grafičkim dizajnerima ili profesonalcima koji rade u proračunskim tabelama.

Philips

Ovaj monitor odlikuje Full HD 1920 x 1080 rezolucija koja omogućuje oštre detalje u kombinaciji s visokim stepenom osvetljenja, neverovatnim kontrastom i realističnim bojama, pa je slika izuzetno verna.

Philips

Monitor je takođe opremljen IPS tehnologijom koja omogućava prikaz punog spektra boja iz svakog ugla gledanja. Ova karkteristika je posebno korisna prilikom grupnog rada, tokom kojeg svako jasno vidi sve što se prikazuje na monitoru, bez obzira na svoju poziciju u odnosu na njega.

Philips

Ali, to nije sve. MMD je otišao još jedan korak dalje u poboljšanju kvaliteta slike, opremivši Philips 241B8QJEB monitor ekskluzivnom SmartImage tehnologijom koja optimizuje kontrast, zasićenost boja, oštrinu slike i videozapisa radi postizanja najboljih radnih karakteristika monitora. Korisnici mogu odabrati različite načine rada kao što su Office, Photo, Movie, Game, Economy i slično, u skladu s primenom i situacijom.

Zadovoljstvo korišćenja

Philips 241B8QJEB monitor zaista ide korak dalje kako bi maksimizovao korisnikovu udobnost i produktivnost. LowBlue Mode i Flicker-free postavke koriste pametnu softversku tehnologiju za smanjenje štetnog kratkotalasnog plavog svetla, smanjuju treperenje, zbog čega je i prekovremene radne sate jednostavnije odraditi.

EasyRead je još jedna praktična krakteristika dizajnirana za postizanje doživljaja čitanja poput onoga s papira.

SmartErgoBase je takođe dizajniran s korisnikom u fokusu jer postolje monitora ima prilagodljivu visinu u zvisnosti od visine korisnika, zakretanje, nagib i rotaciju kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom upotrebe monitora. Ono što je još vrlo važno je da se kablovi mogu skloniti kako bi se radni prostor održavao urednim i organizovanim.

Inteligentne karakteristike

Philips 241B8QJEB monitor je pravi partner u produktivnosti. Opremljen je USB 3.0 Super Speed tehnologijom za izuzetno brze prenose koji su 10 puta superiorniji od standardnog USB 2.0 koji omogućuje upotrebu uređaja za čuvanje velikog kapaciteta. Oni koji još uvek koriste standard USB 2.0 ne moraju brinuti jer su starije verzije podržane. Mogućnost povezivanja Philips 241B8QJEB’s monitora tu ne staje. SmartConnect tehnologija znači da monitor prima širok spektar priključaka kao što su VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 i drugi.

Philips 241B8QJEB će biti dostupan od januara 2019. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 21.109,00 din. (bez PDV-a).