Novi Philips USB docking monitor od 24 inča

Beograd, 3. jul 2017. – U današnjem izuzetnom povezanom svetu, poslovanje zahteva pametne ali i jednostavne načine povezivanja sa brojnim digitalnim uređajima kako bi doprineli produktivnosti na radnom mestu. Novi Philips 24-inčni monitor, je novi USB docking monitor vodeće tehnološke kompanije i brend licenciranog partnera Philips Monitorsa, MMD-a. Posebno prilagođen za ultrabook laptopove sa ograničenom mogućnošću povezivanja, za fleksibilna radna mesta ili dinamične korisnike, novi monitor prenosi video i audio sadržaje, omogućavva povezivanje na internet ili intranet i to sve preko samo jednog SuperSpeed USB kabla. Monitor takođe omogućuje pristup svim periferijama koji su povezani na monitor kroz USB port sa tri USB 3.0. priključka.

Prolaz u digitalni svet: povezivanje USB priključkom

Artem Khomenko, product menager Philips Monitorsa MMD Europa, objasnio je zašto je USB docking toliko važan: „Svedoci smo sve veće konvergencije digitalnih medijskih platformi kao što su računari, prenosni računari, pametni telefoni i tableti, ali i mobilna povezanost sve više raste. Za većinu poslovnih korisnika monitor je stalna platforma za prenos sadržaja iz različitih uređaja. Fantastične mogućnosti povezivanja novog monitora je upravo odgovor na današnje potrebe poslovnih korisnika.“

Philips 241B7QUPEB

Sa ugrađenim USB 3.0 port i ethernet kablom, inovativni 241B7QUPEB monitor B linije omogućuje korisnicima da se povežu sa njihovim laptopovima (ili mobilnim telefonima) i prenesu sadržaj jednostavno i brzo na prostraniji ekran.

Periferija poput tastature, miša, eksternog HDD-a, kamere ili USB drive-a takođe se mogu povezati preko monitorovog USB portq. To je posebno praktično za jako tanke laptopove koji imaju samo nekoliko konektora. Jedini set periferije koje korisnici neće morati da priključe su zvučnici jer monitor dolazi sa dva integrisana stereo zvučnika za odličnu reprodukciju zvuka.

Kvalitet gledanja za profesionalce

Monitorove odlične mogućnosti povezivanja kombinovane su sa odličnim kvalitetom gledanja, Full HD rezolucijom (1920 x 1080 piksela) i tačnim prikazom boja za prikazivanje čistih i oštrih sadržaja. Uz naprednu IPS tehnologiju, monitor osigurava oštre slike uz živopisne boje i odlične uglove gledanja.

Predan blagostanju svakog korisnika

Najnoviji 24-inčni monitor Philipsove B linije primer je predanosti MMD-a za izradu monitora koji ne samo da imaju za cilj da pomognu potrošačima da budu produktivniji, nego i nastoje da pruže dugoročnu dobrobit. Novi monitor ima ugrađenu Philips LowBlue opciju koja koristi pametnu softversku tehnologiju za smanjenje kratkih talasa plave svetlosti koji mogu imati štetan uticaj na vid tokom vremena. Uz to, monitor je opremljen ergonomski podesivim postoljem. SmatrErgoBase omogućuje podešavanje visine monitora, naginjanje do 90 stepeni, ali i zakretanje i naginjanje prema napred i nazad kako bi osigurao bolje držanje za korisnike.

Philips 241B7QUPEB

Ali, to nije sve. Novi monitor dolazi i sa još karakteristika koje omogućuju korisnicima da ostanu odmorni duže vreme. Monitor ima ugrađenu Flicker-free tehnologiju koja reguliše osvetljenje i smanjuje neugodno titranje ekrana za udobnije gledanje, dok SmartImage, ekskluzivna Philipsova tehnologija, analizira sadržaj na ekranu i optimizuje kontrast, zasićenje boja i oštrinu slike i video sadržaja za vrhunsku izvedbu monitora.

Novi Philips 241B7QUPEB monitor B linije dostupan je od juna ove godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od Philips 241B7QUPEB – 34,369.00 din. (bez PDV-a)