Novi Philipsov monitor u širokom 34 inčnom formatu

Beograd, 20. novembar 2018.– MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje ponovo lansiranje Philips BDM3470UP modela koji se pokazao još 2015. godine, a sada se nakon pauze, ponovo u punom sjaju vraća u prodavnice. Novi 34 inčni (86.7 cm) UltraWide QHD monitor opremljen je širokim spektrom karakteristika i inovativnim tehnologijama kako bi povečao produktivnost korisnika u kancelarijama i maksimizova udobnost gledanja kod kuće. CrystalClear i IPS tehnologija omogućuju sjajne slike i boje dok UltraWide Multiview monitor pruža korisnicima veliki prostor na ekranu bilo za posao ili gejming. USB 3.0 i HDMI priključci omogućuju jednostavno povezivanje, dok SmartErgoBase postolje osigurava optimalnu udobnost za sve korisnike. Svestran i bogat različitim karkteristikama, ovaj monitor odličan je izbor kako za profesionalne tako i za kućne korisnike.

Blistave panoramske slike

Novi Philips BDM3470UP monitor posebno je zadovoljstvo gledati. Njegov UltraWide 21:9 format kombinovan s CrystalClear Quad HD 3440x1440 rezolucijom znači da korisnici mogu uživati u vrhunskoj panoramskoj slici s izuzetnim detaljima. Impresivne vizualne performanse monitora obogaćene su snagom IPS tehnologije koja pruža kristalno čiste slike i raskošne boje i čini pregledavanje slika, gledanje filmova ili pretraživanje interneta posebnim užitkom za oči. IPS ekran takođe pruža ekstremno široke uglove gledanja od 178 stepeni što omogućuje korisnicima gledanje sadržaja na ekranu iz bilo kojeg ugla.

Philips

Philips BDM3470UP model dolazi opremljen sa SmartUniformity, posebnom karakteristikom koja eliminiše oscilacije boja i osvetljenje i na taj način osigurava fotografima, grafičkim dizajnerima i drugim profesionalcima u vizuelnoj umetnosti da imaju potpuno poverenje u tačnost boja njihovih slika.

Prostrani ekran

Philips BDM3470UP monitor dolazi u veličini od 34 inča (86.7 cm), format koji korisnicima nudi puno prostora za sve njihove projekte. Bez obzira rade li sami ili u grupama, ovaj monitor je dovoljno širok da zadovolji velike tabele, paralelne usporedbe grafikona, detaljne CAD-CAM sisteme ili sve njih odjednom. MultiView opcija dodatno doprinosi svestranosti ovog monitora omogućujući korisnicima da povežu više uređaja i sadržaj s tih uređaja simultano gledaju na jednom ekranu monitora.

Philips

Ljubitelji multitaskinga sigurno će obožavati ovu karakteristiku koja obećava poboljšanje produktivnosti i kombinaciju posla i zabave i to sve na jednom monitoru. U slučaju da je korisnicima potrebno još više prostora na ekranu ovaj monitor ima ultra tanki okvir što omogućuje jednostavno postavljanje jednog monitor pored drugog bez vidljivih prepreka za još prostraniju radnu površinu ili odlično gejming iskustvo.

Maksimalna udobnost i praktičnost

Korisnici novog Philips BDM3470UP modela moćiće maksimalno iskoristiti sve mogućnosti monitora zahvaljujući nizu karkteristika koje povećavaju udobnosti i mogućnosti povezivanja. Za smanjenje fizičkog napora nakon dugog dana provedenog pred ekranom ovaj monitor opremljen je SmartErgoBase postoljem koje omogućuje naginjanje, okretanje i zakretanje monitora kao i podešavanje visine za postavljanje najboljeg ugla i visine za svakog korisnika. Uz to, monitor ima i praktičnu krakteristiku za upravljanje kablovima za smanjenje nereda na radnom stolu prouzrokovanog velikom količinom kablova.

Philips

Monitor je opremljen Super-Speed USB 3.0 priključkom koji omogućuje prenos podataka brzinom 10 puta bržom od standardnog USB 2.0. Tu je i HDMI priključak za prihvatanje visokokvalitetnih digitalnih videozapisa i zvuka koji se prenose preko jednog kabla s računara ili svih vrsta AV izvora. Poslednje, ali ne i manje važno su dva visoko kvalitetna stereo zvučnika za beskrajne audio-vizualne užitke.

Philips

Novi Philips BDM3470UP već je dostupan u prodavnicama po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 77.729,00 dinara. (bez PDV-a)