Novi Philipsovi monitori sa Ultracolor tehnologijom: živopisne boje i elegantan dizajn

Šireći svoj asortiman UltraColor monitora za kućne korisnike, MMD, vodeća tehnološka kompanija i brand licencirani partner za Philips monitore, najavljuje dva nova modela monitora 246E7QDAB i 276E7QDAB koji sadrže inovativnu Ultracolor tehnologiju.

Zvanično press saopštenje

Širi spektar boja Ultracolor tehnologije rezultira još prirodnijem izgledu zelene, živopisne crvene i dublje nijanse plave boje, čineći medijsku zabavu, slike pa čak i radne sate živahnijima - sve je dopunjeno odličnim full digitalnim zvukom zahvaljujući ugrađenim zvučnicima. Sa dva nova modela u sjajnoj crnoj boji, gledaocima je osiguran elegantan dizajn u njihovom životnom prostoru.

Inovativni panel za blistave boje

Ultracolor tehnologija donosi izvrsne performanse boja za kućnu zabavu i aplikacije. Podržavajući širi spektar boja, 85% od NTSC spektra za razliku od tipičnih 72%, Ultracolor se proširuje na niz različitih boja za još vernije slike. Za razliku od prilagođavanja ravnoteže boja kroz menjanje postavki softvera, Ultracolor tehnologija deluje kroz stvarnu hemiju u panelu koju omogućavaju inovativno dizajnirana prilagođavanja uzoraka boja. Kao i Ultracolor, E-Line monitori nude 16:9 Full HD 1920 x 1080 rezoluciju za bogate detalje i kontrast, kao i karakteristike Philips Flicker-free tehnologije za ultra-stabilnu sliku koja čuva oči svežima, čak i nakon mnogo sati gledanja u ekran. Artem Khomenko, menadžer za Philips monitore u Evrope u MMD-u rekao je o novim E-Line monitorima: "Kućni korisnici danas žele monitore sa prikazom boja koji je pre nekoliko godina bio u domenu profesionalaca. Sa Ultracolor monitorima, MMD pruža kućnim korisnicima zaista zadivljujuće boje za zabavu i kućne aplikacije. Takođe smo se pobrinuli da monitori izgledaju dobro te da su više u skladu sa životnim prostorima korisnika nego kancelarijama. "Osim toga, vernije boje mogu rešiti pojedine nedoumice u online kupovini jer omogućavaju korisnicima da vide pravu boju proizvoda koji kupuju, bilo da se radi o autmobilu, odeći ili novoj kuhinji.

Elegantan izgled

Najnoviji modeli dostupni su u sjajnoj crnoj boji sa istim tankim i elegantnim metalnim postoljem kao i kod drugih modela koji su već na tržištu. Svi imaju ekran od ruba do ruba sa tankim rubom za besprekoran izgled i minimalna ometanja gledanja. Elegantne linije su poboljšane prednjim delom monitora koji ne sadrži tipke na dodir nego ima diskretno postavljenu EasySelect tipku na zadnjoj strani monitora koja omogućava brzo i jednostavno podešavanje postavki ekrana u izborniku na ekranu.

Pametna prilagođavanja

Kako bi korisnicima dali još veći izbor u odnosu na kvalitet slike, monitori uključuju Philips Smart tehnologije: SmartContrast analizira sadržaj koji se trenutno prikazuje na ekranu i automatski prilagođava boje i intenzitet pozadinskog osvetljenja radi dinamičkog poboljšanja kontrasta kao i postizanja najboljih digitalnih fotografija i videa ili upotrebu prilikom igranja igri u kojima se prikazuju tamne nijanse. Tu je i poseban ekonomičan način rada za postizanje odgovarajućeg prikaza svakodnevnih kancelarijskih aplikacija i manju potrošnju energije. SmartImage Lite, ekskluzivna vodeća tehnologija kompanije Philips, takođe analizira sadržaj ekrana i dinamički poboljšava kontrast, zasićenost boja i oštrinu slika za vrhunska radna svojstva ekrana na osnovu odabranog scenarija korisnika.

Stream za pametne telefone

Mobile High Definition Link je audio/video interfejs za direktno povezivanje pametnih telefona i drugih prenosnih uređaja sa ekranima visoke rezolucije. Pomoću opcijskog MHL kabla možete jednostavno povezati svoj mobilni uređaj sa velikim Philips MHL ekranom i gledati vaše HD zapise praćene digitalnim zvukom. Sada možete uživati u igrama, fotografijama, filmovima i drugim aplikacijama sa mobilnog telefona na velikom ekranu, a istovremeno i puniti svoj mobilni uređaj zahvaljujući čemu nećete ostati bez napajanja.

Novi Philips monitori biće dostupni u avgustu po ceni od:

246E7QDAB - 23.199,00 din. (bez PDV-a) 276E7QDAB - 32.999,00 din. (bez PDV-a)