Novi Samsung Galaxy Tab S3 od sada u prodaji

Kada je reč o iskustvu gledanja, svetlije je bolje. Super AMOLED ekran i HDR video-podrška čine da vizuelni detalji budu neverovatno snažni, sa živopisnim bojama. Od igrica do filmova, Galaxy Tab S3 nudi kvalitetno vizuelno iskustvo. U unutrašnjosti tableta Galaxy Tab S3 krije se moćan Snapdragon 820 procesor i 4GB memorije da biste mogli da obavljate složene zadatke, radite više stvari odjednom i da igrate zahtevne igrice.

Pored toga, Vulkan grafika prenosi vašu igru na potpuno nov nivo, dok HDR video-podrška čini da scene oživljavaju pred vašim očima. Sistem sa četiri zvučnika na tabletu Galaxy Tab S3 čini da zvuk dopire iz svakog ugla, automatski prateći pravac radnje na ekranu. Tako možete da čujete svaki ton bez obzira da li ga držite horizontalno ili vertikalno. Galaxy Game Launcher optimizovan je za ekran uređaja Galaxy Tab S3 , nudi opcije kao što su režim uštede energije, emitovanje video-igrica, nečujne igrice i režim poziva u toku.

Samsung Galaxy Tab S3

Sarađivali smo sa iskusnim inženjerima zvuka iz AKG kako bismo dobili jasan i čist zvuk koji vas okružuje i uvlači u jedinstveno audiovizualno iskustvo. Dodajte uzbudljivu grafiku Vulkan API i brojne igrice koje možete pronaći u Galaxy Game Pack za stalnu zabavu.

Nova, redizajnirana S Pen izgleda i piše kao vaša omiljena hemijska olovka, samo što ne zahteva punjenje. Sa 9 mm u prečniku, omogućava stabilno, udobno držanje. Suzili smo vrh na 0,7 mm za najjasnije, najprirodnije pisanje do sada. Izrazite se nizom aplikacija osmišljenih posebno za vaš rad sa S Pen olovkom. Jednostavno zapišite važne podsetnike bez otključavanja ekrana, brzo obeležite i prevedite tekst, i uradite još mnogo toga sa Samsung Notes. Pokažite svoju kreativnu stranu tako što ćete podeliti svoje najnovije remek-delo na sajtu PEN.UP ili komponovati melodiju u Soundcampu.

Samsung Galaxy Tab S3

Namenska tastatura nudi vam jednostavno kucanje sa manje grešaka zahvaljujući optimizovanom izgledu. Pored toga, tastatura se priključuje direktno na Galaxy Tab S3, što čini povezivanje izuzetno jednostavnim.

Uz duže trajanje baterije, brže punjenje i brz prenos snage zahvaljujući mogućnošću povezivanja preko USB kabla, više ne morate da brinete da ćete ostati vezanih ruku. Potpuno napunite vaš uređaj za samo 165 minuta za dvanaest sati zabave.

Samsung Flow vam omogućava da sa lakoćom prebacite svoje podatke sa telefona na tablet i obrnuto. Pošaljite sadržaj sa svog telefona na Galaxy Tab S3 kako biste ga videli na većem ekranu, a možete i da pratite mobilna obaveštenja bez uzimanja telefona u ruke.