Novi Sony asortiman EXTRA BASS zvučnika poboljšava vašu zabavu snažnim zvukom

Kompanija Sony danas osvežava svoju liniju EXTRA BASS bežičnih zvučnika dodavanjem prenosivih zvučnika SRS-XB12, SRS-XB22 i SRS-XB32, uz novi snažni zvučnik GTK-XB72.

Sony

Zvuk koji snažno udara

Osetite dubok i snažan bas zvuk sa popularnim Sony EXTRA BASS zvučnicima. Modeli XB22 i XB32 imaju dvostruke pasivne radijatore, koji zajedno sa stereo zvučnicima punog opsega poboljšavaju niske tonove i pojačavaju bas, i pored kompaktnih dimenzija. Model XB12 koristi jedan pasivni radijator za postizanje sličnog efekta. Prostrano kućište i veliki vuferi na modelu XB72 stvaraju snažan bas i šire zvučno polje radi stvaranja snažnog zvuka.

Sony

Sa režimom LIVE SOUND koji se sada dostupan kod modela XB22, XB32 i XB72, možete da uživate u trodimenzionalnom doživljaju muzike kao da ste na koncertu uživo. Režim LIVE SOUND širi površinu prostiranja zvuka pomoću zvučnika pod uglom i tehnologije digitalne obrade signala i stvara trodimenzionalan zvuk koji vas stavlja u središte muzike kao da ste na muzičkom festivalu. Opseg je idealan za ljubitelje hip-hop, dens i rep muzike čiji se muzički ukus zasniva na basu.

Sony

Poboljšajte zabavu

Zahvaljujući dizajnu zbog kojeg se lako drži u ruci i ugrađenom akcelerometru, modeli XB22 i XB32 sad imaju i Party Booster funkciju. Zvučnici reaguju kad lako kucnete po njima i stvaraju jedinstvene svetlosne i zvučne efekte. Pored toga, kod modela XB72 možete uživati u brojnim zabavnim funkcijama preko prateće aplikacije Fiestable. Prilagođavajte svoju zabavu pomoću glasovne kontrole, nove funkcije kontrole pokretima, i interaktivnog osvetljenja za zabavu. Jednostavno izaberite funkciju „Party Lights“ u besplatnoj aplikaciji Fiestable da bi se vaš telefon osvetljavao u skladu s muzikom, kako biste pomoću svog pametnog telefona stvorili atmosferu kao na koncertu uživo.

Sony

Pretvorite bilo koji prostor u mesto za zabavu s poboljšanim višebojnim linijskim osvetljenjem na modelima XB32 i XB72. Sa mnogo boja i trepćućim stroboskopskim svetlosnim efektima, modeli XB32 i XB72 daju zabavi atmosferu noćnog kluba tako što sinhronizuju svetla s ritmom muzike koju volite. Prilagodite te zabavne funkcije ličnom ukusu preko aplikacije Fiestable 1 . Model XB22 ima i jednobojno linijsko osvetljenje koji će oživeti vašu zabavu.

Sony

Otporni na nezgode na zabavi

Zvučnici imaju ocenu IP67, što znači da su otporni na vodu i prašinu. Model XB12 ima oblogu sličnu gumi, dok je kod XB22 i XB32 ta obloga kombinovana s perivom tkaninom. Zahvaljujući tome, vaš zvučnik je potpuno otporan na nezgode na zabavi. Modeli XB32 i XB22 su takođe otporni na rđu i udarce 2 , tako da nema ničeg što bi vas sprečilo da maksimalno uživate u muzici na bilo kom mestu. S novim izborom boja, možete se zabavljati sa stilom. Zahvaljujući bateriji koja traje čak i do 24 sata 3 , i prenosivom i kompaktnom dizajnu i ručki za nošenje 4 , vaša muzika može da vas prati bilo gde. Model XB32 može čak i da puni vaš pametni telefon, pa zato nema nikakvog izgovora da se zabava prekine.

Sony

SRS-XB12 biće dostupan od aprila 2019. sa preporučenom maloprodajnom cenom od 60 evra.

SRS-XB22 biće dostupan od maja 2019. sa preporučenom maloprodajnom cenom od 120 evra.

SRS-XB32 biće dostupan od maja 2019. sa preporučenom maloprodajnom cenom od 170 evra.

GTK-XB72 biće dostupan od aprila 2019. sa preporučenom maloprodajnom cenom od 350 evra.