Novi UV400 SSD kompanije Kingston Digital od danas u ponudi

Kingston Digital,Inc., članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda je danas najavila dostupnost novog UV400 SSD-a.

Zvanično press saopštenje

Ovaj ultra povoljni SSD omogućava korisnicima brzo startovanje računara, aplikacija i kopiranje fajlova po jako povoljnoj ceni. UV400 poseduje četvorokanalni kontroler za neverovatne brzine do 550MB/s pri čitanju i 500 MB/s pri upisu podataka što ga čini 10 puta bržim od klasičnog hard diska koji se vrti na 7200 obrtaja u minuti.

UV400 je izdržljiviji u odnosu na mehanički hard disk zbog svoje otpornosti na udarce i vibracije tako da je idealno rešenje za laptop računare i druge mobilne uređaje. Dostupan je u dva pakovanja, pojedinačan disk ili u kompletu sa eksternim kućištem za hard disk, adapterom za montiranje u desktop računar, SATA kablom i Acronis5 data migration softverskim paketom za kloniranje podataka koji čini instalaciju lakom. UV400 dolazi u kapacetitima od 120GB, 240GB, 480GB i 960GB (uskoro dostupno).

Sa zadovoljstvom predstavljamo novi UV400 disk koji omogućava korisnicima svih nivoa da zamene svoj trenutni mehanički disk za SSD i uvere se u benefite velikih perfomansi”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Kombinacija moćnog četvorokanalnog kontrolera i TLC NAND čipova čini UV400 savršenim za korisnike koji žele da nadograde svoj trenutni sistem po povoljnoj ceni.