Novo dugoročno partnerstvo AOC-a i Red Bull-a

Beograd, 14. maj 2019. – Specijalista za monitore AOC danas je najavio dugoročno partnerstvo s Red Bullom. Zahvaljujući ovom partnerstvu od danas će svim timovima i esport igračima koji se takmiče na prestižnim esport takmičnjima pod pokroviteljstvom Red Bulla, biti na raspolaganju AOC-ovi vrhunski gaming monitori. Uz to, deset Red Bull Player One događanja koji se održavaju širom Evrope biće do kraja 2019. godine sponzorisana od strane AOC-a.

Jačanje zajedničkih snaga

AOC i Red Bull oboje iskusni i dobro poznati veterani u esportu koji su zajednički već nastupili prošle godine za Red Bull Guardians i Red Bull Kumite takmičenja. S tim dosadašnjim iskustvom, obe kompanije se trude da prodube svoje dugogodišnje učestvovanje na takmičarskoj gejming sceni podržavajući jedna drugu. Kao tim AOC i Red Bull će zajedničkim snagama podržavati profesionalna esport iskustva kako za igrače tako i za fanove. Zahvaljujući odabranim nagradama od strane AOC-a, takmičari će biti u prilici da osvoje AOC gaming monitore tokom nekoliko predstojećih događanja.

Vrhunske gaming postavke

Vrhunski AOC modeli monitora pažljivo su odabrani za svaki esport i mogu se pohvaliti brzim vremenom odziva od 1 ms (AOC AG241QG & AG251FZ), stopama osvežavanja do 240 Hz-a (AOC AG251FZ) kao i oštrim i čistim QHD rezolucijama koje dostižu sve do 2560 x 1440 piksela (AOC AGON AG241QG & AOC AGON AG271QG).

AOC

Svi AOC gaming monitori pružaju gejmerima maksimalnu fleksibilnost i mobilnost pa će osigurati da Red Bullova premijerna esport događanja budu opremljena vrhunskom opremom za najviši stepen takmičenja.

Predstojća Red Bull offline događanja već su rezervisana za:

  • 27 aprila do 22. juna 2019: LoL Red Bull Player One događaj u Španiji

  • 18 maja 2019: CS:GO Flick u Turskoj

  • 27 jula 2019: LoL Red Bull Player One u Nemačkoj

AOC

Za više informacija o prdstojećim događajima posetite AOC-ovu zvaničnu gejming stranicu ili zapratite AOC Gaming na zvaničnim stranicama na društvenim mrežama: Facebook, Twitter ili Instagram.