NVIDIA VR Funhouse dostupan na Steam-u!

Danas, od 15:00 časova Ansel je dostupan. Gejmeri će moći da preuzmu naše najnovije drajvere, igraju Mirrors Edge Catalyst studija DICE i snime igru kao nikad do sad!

Zvanično press saopštenje

Ali, šta je zapravo Ansel? To nije samo novi način da snimite kadrove u igri, na kraju krajeva svi mi imamo PrtScn, ali reč je o novom revolucionarnom načinu da spojite kadrove igre iz bilo koje pozicije, podesite post-procesne filtere, snimite HDR slike visokog kvaliteta i podelite vaše snimke u opsegu od 360 stepeni putem vašeg pametnog telefona, PC računara ili VR hedseta.

Ansel će sutra biti dostupan uz Mirror's Edge Catalyst igru, a uskoro dolazi i uz The Witcher 3: Wild Hunt, Epic Games' Fortnite, Paragon i Unreal Tournament, Cyan Worlds' Obduction, Thekla's The Witness, Boss Key Productions' Lawbreakers, Ubisoft'sTom Clancy's The Division, kao i uz dugo očekivani No Man's Sky naslov iz Hello Games-a.

Možete isprobati Ansel već sada sa svojim najnovijim GeForce GTX drajverima putem http://www.nvidia-press.com i Mirror's Edge Catalyst igre.

Pored toga, sutra izlazi naša najnovija igra, NVIDIA VR Funhouse na Steam-u! Ona naglašava na koji način najnovije i najkvalitetnije grafike i precizno modelovanje mogu biti kombinovani u okviru VR izazova, arkadnih igara - specijalni efekti su obezbeđeni zahvaljujući NVIDIA PhysX, NVIDIA Hairworks, NVIDIA Flow, NVIDIA FleX i NVIDIA Destruction. Zajedno sa NVIDIA VRWorks ova igra je osvrt na alate koji će developeri koristiti da kako bi dizajnirali neverovatne VR igre u budućnosti.