Odštampajte do čak 15.000 strana koristeći HP Ink Tank 315 i HP Ink Tank Wireless 415 štampače

BEOGRAD, SRBIJA, MAJ, 2018 — HP je nedavno u CEMA regionu predstavio proširenje svoje popularne serije štampača Ink Tank, uređaje HP Ink Tank 315 i Wireless 415. Namenjeni mikro preduzećima, štampači sa sistemom rezervoara za mastilo velikog kapaciteta omogućavaju korisnicima štampu do 8.000 strana u boji i do 15.000 strana crno- belo – po niskoj ceni po strani.

HP

Iako imaju pristupačnu cenu, kod štampača HP Ink Tank 315 i 415 nije žrtvovan kvalitet. Taman, oštar tekst i fotografije bez ivica koje ne blede i koje traju do 22 puta duže, karakteristike su u koje se iznova i iznova uveravamo. Ovi štampači neće razočarati korisnike u malim preduzećima i startap kompanijama koje žele da u svojim prostorijama štampaju visoko kvalitetne, dinamične poslovne planove, promotivne materijale ili fotografije. Po ceni od 1,399.00 dinara po bočici, korisnici mogu da štampaju po ceni od 0,23 dinara po strani crno-belo i 0,40 dinara po strani u boji.

HP

„Mala preduzeća cene efikasnost i kvalitet i stalno su u potrazi za inovatiivnim tehnologijama kako bi smanjili troškove”, izjavio je Primož Polajnar, Generalni direktor HP-a za Adriatic region. „Novi HP Ink Tank štampači omogućavaju kvalitetno i pouzdano štampanje više hiljada strana. Ako na to dodamo i mogućnost bežičnog povezivanja kod modela 415, svaka moderna mala kancelarija bi morala da ima po jedan ovakav uređaj.”

Najvažnije za savremene kancelarije gde je ušteda prostora ključna, jeste da su oba ova štampača kompaktna i jednostavna za korišćenje, dok je način njihovog održavanja takav da omogućava da vaš radni prostor ostane čist i uredan. Sistem rezervoara za mastilo se na jednostavan način može dopuniti HP Original mastilom, bez prosipanja, iz bočica koje se mogu ponovo zatvoriti, dok se nivoi mastila mogu videti zahvaljujući providnim rezervoarima. Današnje kancelarije, bilo da su kod kuće, u zajedničkom prostoru ili su deo multinacionalne mreže, oslanjaju se na bežičnu povezanost. HP Ink Tank Wireless 415 omogućava lako štampanje i skeniranje direktno sa vašeg pametnog telefona ili tableta. Jednostavno preuzmite besplatnu aplikaciju HP Smart App i kontrolišite vaš štampač iz ruke. Koristeći ovu aplikaciju, korisnici mogu vrlo lako da štampaju fotografije sa društvenih mreža, iz „oblaka" ili sa svog telefona, da skeniraju i dele materijale putem elektronske pošte ili „oblaka“ gde god da se nalaze. Štampa u malim preduzećima nikada nije bila jednostavnija.

Više informacija o novom HP Ink Tank 315 i HP Ink Tank Wireless 415 možete naći na www.hp.rs/inktank.

Cene i dostupnost

  • Štampač HP Ink Tank 315, sa početnom neobavezujućom preporučenom maloprodajnom cenom od strane proizvođača od 21.990,00 dinara, u prodaji u Srbiji od aprila 2018

  • HP Ink Tank Wireless 415 štampač, sa početnom neobavezujućom preporučenom maloprodajnom cenom od strane proizvođača od 22.990,00 dinara, u prodaji u Srbiji od aprila 2018.