55
0611559049
17-06-2017 20:06 #3142
Grafička karta
Gainward
2 godinem star
Ispravan, bez garancijem garancija
Bgd-Zvezdara

Gainward Nvidia GTX560 1GB GDDR5, 256-bit, DirectX 12

Odlično tera GTA V! Perfektno stanje, DirectX 12 kompatibilna, nema igre koju ne može lepo da pokrene, uključujući i SVE najnovije igre. Traži 2 dodatna konektora za napajanje, tako da morate imati makar neko LC Power ili Chieftec napajanje od 500W.

VIDEO SNIMAK GRAFIČKE U OTVORENOM KUĆIŠTU, PRI MAXIMALNOM OPTEREĆENJU U FURMARK TESTU (3 minuta): https://vid.me/2Frf

ZAMENA SAMO ZA MODERNE GRAFIČKE, UZ VAŠU DOPLATU, I SAMO U BEOGRADU! POGLEDAJTE MOJE OCENE i KOMENTARE OD MOJIH ZADOVOLJNIH KUPACA na www.tinyurl.com/pcservis011 POGLEDAJTE I DRUGE MOJE OGLASE, na www.tinyurl.com/pcservis011

Može testiranje kod mene. Šaljem Post Expressom. 061 15 59 049

KORISNI SAVETI ZA KUPCE GRAFIČKIH KARTI

NE KUPUJTE GRAFIČKE OD PRODAVACA KOJI NE ODRADE BENČMARKE I TESTOVE MUČENJA NA GRAFIČKIM KARTAMA KOJE PRODAJU. NIJE dovoljan test grafičke "dal' baca sliku na ekran u niskoj rezoluciji i dal' se instaliraju drajveri". TAKOĐE - postavljanje u oglas samo slike iz programa GPU ili Speccy NE ZNAČI NIŠTA - jer grafička može da daje sliku i informacije u pomenutim programima u niskoj rezoluciji (1024x768 ili 1280x1024) - a da počne da brljavi, da prikazuje razne šare i artifakte po ekranu nakon što se instaliraju drajveri. Grafička mora DOBRO da se optereti jakim testovima, i jedino ako tako radi stabilno, pod takvim opterećenjem, MAKAR 15 MINUTA, tek onda se može tvrditi da je ispravna. I MORAJU DA SE POSTAVE SLIKE ODRAĐENIH TESTOVA U OGLASU. Ukoliko kupujete grafičke od neukih likova koji SAMO postave sliku programa GPU-Z, pa vam ta kupljena grafička crkne posle mesec dana - ili zamrzava Windows ili resetuje komp - sami ste krivi što ste kupili od amatera ili prevaranata koji ne umeju - ILI NAMERNO NEĆE - da istestiraju hardver. SVAKA grafička mora POŠTENO da se optereti i istestira u FurMarku, MSI Kombustor-u, Unigine Heaven ili Unigine Valley testovima makar 15 minuta POD PUNIM OPTEREĆENJEM (GPU Load 95%-100%), da bi moglo da se tvrdi da je ispravna. POGOTOVO budite oprezni pri kupovini karti od likova koji napišu "stigla iz Švice" ili iz Nemačke "sa nekom robom" - to su najčešće kršine sa elektronskih otpada, i takve grafičke - ne uvek - ali često brzo crkavaju. Takođe - izbegavajte da kupujete kompjuterske komponente od onih koji slikaju kartice ili matične ploče tako što ih spuste na patos - obično prekriven plastičnim tepihom ili itisonom koji je PUN STATIČKOG ELEKTRICITETA. Komponente koje se spuste, bez ikakve zaštite, direktno na itison pun statičkog elektriciteta ne moraju odmah da se pokvare, ali MOGU biti trajno oštećene, u smislu da im je skraćen životni vek.

Gainward Nvidia GTX560 1GB GDDR5, 256-bit, DirectX 12 Odlično tera GTA V! Perfektno stanje, DirectX 12 kompatibilna, nema igre koju ne može lepo da pokrene, uključujući i SVE najnovije igre. Traži 2 dodatna konektora za napajanje, tako da morate imati makar neko LC Power ili Chieftec napajanje od 500W. VIDEO SNIMAK GRAFIČKE U OTVORENOM KUĆIŠTU, PRI MAXIMALNOM OPTEREĆENJU U FURMARK TESTU (3 minuta): https://vid.me/2Frf *** ZAMENA SAMO ZA MODERNE GRAFIČKE, UZ VAŠU DOPLATU, I SAMO U BEOGRADU! *** *** POGLEDAJTE MOJE OCENE i KOMENTARE OD MOJIH ZADOVOLJNIH KUPACA na www.tinyurl.com/pcservis011 *** *** POGLEDAJTE I DRUGE MOJE OGLASE, na www.tinyurl.com/pcservis011 *** Može testiranje kod mene. Šaljem Post Expressom. 061 15 59 049 *** KORISNI SAVETI ZA KUPCE GRAFIČKIH KARTI *** NE KUPUJTE GRAFIČKE OD PRODAVACA KOJI NE ODRADE BENČMARKE I TESTOVE MUČENJA NA GRAFIČKIM KARTAMA KOJE PRODAJU. NIJE dovoljan test grafičke "dal' baca sliku na ekran u niskoj rezoluciji i dal' se instaliraju drajveri". TAKOĐE - postavljanje u oglas samo slike iz programa GPU ili Speccy NE ZNAČI NIŠTA - jer grafička može da daje sliku i informacije u pomenutim programima u niskoj rezoluciji (1024x768 ili 1280x1024) - a da počne da brljavi, da prikazuje razne šare i artifakte po ekranu nakon što se instaliraju drajveri. Grafička mora DOBRO da se optereti jakim testovima, i jedino ako tako radi stabilno, pod takvim opterećenjem, MAKAR 15 MINUTA, tek onda se može tvrditi da je ispravna. I MORAJU DA SE POSTAVE SLIKE ODRAĐENIH TESTOVA U OGLASU. Ukoliko kupujete grafičke od neukih likova koji SAMO postave sliku programa GPU-Z, pa vam ta kupljena grafička crkne posle mesec dana - ili zamrzava Windows ili resetuje komp - sami ste krivi što ste kupili od amatera ili prevaranata koji ne umeju - ILI NAMERNO NEĆE - da istestiraju hardver. SVAKA grafička mora POŠTENO da se optereti i istestira u FurMarku, MSI Kombustor-u, Unigine Heaven ili Unigine Valley testovima makar 15 minuta POD PUNIM OPTEREĆENJEM (GPU Load 95%-100%), da bi moglo da se tvrdi da je ispravna. POGOTOVO budite oprezni pri kupovini karti od likova koji napišu "stigla iz Švice" ili iz Nemačke "sa nekom robom" - to su najčešće kršine sa elektronskih otpada, i takve grafičke - ne uvek - ali često brzo crkavaju. Takođe - izbegavajte da kupujete kompjuterske komponente od onih koji slikaju kartice ili matične ploče tako što ih spuste na patos - obično prekriven plastičnim tepihom ili itisonom koji je PUN STATIČKOG ELEKTRICITETA. Komponente koje se spuste, bez ikakve zaštite, direktno na itison pun statičkog elektriciteta ne moraju odmah da se pokvare, ali MOGU biti trajno oštećene, u smislu da im je skraćen životni vek.
55
0611559049
17-06-2017 20:06 #3142
prijavi oglas za uklanjanje!

Oglasi polovno grafička karta Gainward Bgd-Zvezdara Srbija Gainward Nvidia GTX560 1GB..

© 2018 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan