45
0611559049
10-10-2017 10:10 #3643
Grafička karta
PowerColor
1 godinam star
Ispravan, bez garancijem garancija
Bgd-Palilula

PowerColor Radeon HD 6770 1GB GDDR5, ODLIČNO TERA GTA V!

Radi i na slabijim napajanjima! Traži samo 1 dodatni konektor za napajanje, a ako nemate taj 6-pinski konektor za napajanje grafičkih na Vašem napajanju - imam adaptere (500 din komad) koji rešavaju taj problem. (samo se taj adapter nabode na postojeće konektore koje već imate na kablovima Vašeg napajanja)

DirectX 11 kompatibilna. Nema igre koju ne može fino da potera.

DETALJNI, LIČNI VIDEO SNIMAK OVE GRAFIČKE U MAXIMALNOM OPTEREĆENJU, dok tera Furmark:
https://vid.me/jFpYK

POGLEDAJTE I OSTALE MOJE OGLASE, i POGLEDAJTE MOJE OCENE I SVE KOMENTARE OD ZADOVOLJNIH KUPACA, na: www.tinyurl.com/pcservis011

TO JE GARANCIJA DA DOBIJATE KVALITETNE I 100% ISPRAVNE, PROFESIONALNO TESTIRANE KOMPONENTE!

Može testiranje kod mene. Šaljem Post Expressom! 061 15 59 049

KORISNI SAVETI ZA KUPCE GRAFIČKIH KARTI (i sličnih komponenti, matičnih ploča, itd) NE KUPUJTE GRAFIČKE OD PRODAVACA KOJI NE ODRADE BENČMARKE I TESTOVE MUČENJA NA GRAFIČKIM KARTAMA KOJE PRODAJU. NIJE dovoljan test grafičke "dal' baca sliku na ekran u niskoj rezoluciji i dal' se instaliraju drajveri".
TAKOĐE - postavljanje u oglas samo slike iz programa GPU ili Speccy NE ZNAČI NIŠTA - jer grafička može da daje sliku i informacije u pomenutim programima u niskoj rezoluciji (1024x768 ili 1280x1024) - a da počne da brljavi, da prikazuje razne šare i artifakte po ekranu nakon što se instaliraju drajveri. Grafička mora DOBRO da se optereti jakim testovima, i jedino ako tako radi stabilno, pod takvim opterećenjem, MAKAR 15 MINUTA, tek onda se može tvrditi da je ispravna. I MORAJU DA SE POSTAVE SLIKE ODRAĐENIH TESTOVA U OGLASU.
Ukoliko kupujete grafičke od neukih likova koji SAMO postave sliku programa GPU-Z, pa vam ta kupljena grafička crkne posle mesec dana - ili zamrzava Windows ili resetuje komp - sami ste krivi što ste kupili od amatera ili prevaranata koji ne umeju - ILI NAMERNO NEĆE - da istestiraju hardver. SVAKA grafička mora POŠTENO da se optereti i istestira u FurMarku, MSI Kombustor-u, Unigine Heaven ili Unigine Valley testovima makar 15 minuta POD PUNIM OPTEREĆENJEM (GPU Load 95%-100%), da bi moglo da se tvrdi da je ispravna.
POGOTOVO budite oprezni pri kupovini karti od likova koji napišu "stigla iz Švice" ili iz Nemačke "sa nekom robom" - to su najčešće kršine sa elektronskih otpada, i takve grafičke - ne uvek - ali često brzo crkavaju.
Takođe - izbegavajte da kupujete kompjuterske komponente od onih koji slikaju kartice ili matične ploče tako što ih spuste na patos - obično prekriven plastičnim tepihom ili itisonom koji je PUN STATIČKOG ELEKTRICITETA. Komponente koje se spuste, bez ikakve zaštite, direktno na itison ili tepih/patos pun statičkog elektriciteta ne moraju odmah da se pokvare, ali MOGU biti trajno oštećene, u smislu da im je skraćen životni vek!

PowerColor Radeon HD 6770 1GB GDDR5, ODLIČNO TERA GTA V! Radi i na slabijim napajanjima! Traži samo 1 dodatni konektor za napajanje, a ako nemate taj 6-pinski konektor za napajanje grafičkih na Vašem napajanju - imam adaptere (500 din komad) koji rešavaju taj problem. (samo se taj adapter nabode na postojeće konektore koje već imate na kablovima Vašeg napajanja) DirectX 11 kompatibilna. Nema igre koju ne može fino da potera. DETALJNI, LIČNI VIDEO SNIMAK OVE GRAFIČKE U MAXIMALNOM OPTEREĆENJU, dok tera Furmark: https://vid.me/jFpYK POGLEDAJTE I OSTALE MOJE OGLASE, i POGLEDAJTE MOJE OCENE I SVE KOMENTARE OD ZADOVOLJNIH KUPACA, na: www.tinyurl.com/pcservis011 TO JE GARANCIJA DA DOBIJATE KVALITETNE I 100% ISPRAVNE, PROFESIONALNO TESTIRANE KOMPONENTE! Može testiranje kod mene. Šaljem Post Expressom! 061 15 59 049 *** KORISNI SAVETI ZA KUPCE GRAFIČKIH KARTI (i sličnih komponenti, matičnih ploča, itd) *** NE KUPUJTE GRAFIČKE OD PRODAVACA KOJI NE ODRADE BENČMARKE I TESTOVE MUČENJA NA GRAFIČKIM KARTAMA KOJE PRODAJU. NIJE dovoljan test grafičke "dal' baca sliku na ekran u niskoj rezoluciji i dal' se instaliraju drajveri". TAKOĐE - postavljanje u oglas samo slike iz programa GPU ili Speccy NE ZNAČI NIŠTA - jer grafička može da daje sliku i informacije u pomenutim programima u niskoj rezoluciji (1024x768 ili 1280x1024) - a da počne da brljavi, da prikazuje razne šare i artifakte po ekranu nakon što se instaliraju drajveri. Grafička mora DOBRO da se optereti jakim testovima, i jedino ako tako radi stabilno, pod takvim opterećenjem, MAKAR 15 MINUTA, tek onda se može tvrditi da je ispravna. I MORAJU DA SE POSTAVE SLIKE ODRAĐENIH TESTOVA U OGLASU. Ukoliko kupujete grafičke od neukih likova koji SAMO postave sliku programa GPU-Z, pa vam ta kupljena grafička crkne posle mesec dana - ili zamrzava Windows ili resetuje komp - sami ste krivi što ste kupili od amatera ili prevaranata koji ne umeju - ILI NAMERNO NEĆE - da istestiraju hardver. SVAKA grafička mora POŠTENO da se optereti i istestira u FurMarku, MSI Kombustor-u, Unigine Heaven ili Unigine Valley testovima makar 15 minuta POD PUNIM OPTEREĆENJEM (GPU Load 95%-100%), da bi moglo da se tvrdi da je ispravna. POGOTOVO budite oprezni pri kupovini karti od likova koji napišu "stigla iz Švice" ili iz Nemačke "sa nekom robom" - to su najčešće kršine sa elektronskih otpada, i takve grafičke - ne uvek - ali često brzo crkavaju. Takođe - izbegavajte da kupujete kompjuterske komponente od onih koji slikaju kartice ili matične ploče tako što ih spuste na patos - obično prekriven plastičnim tepihom ili itisonom koji je PUN STATIČKOG ELEKTRICITETA. Komponente koje se spuste, bez ikakve zaštite, direktno na itison ili tepih/patos pun statičkog elektriciteta ne moraju odmah da se pokvare, ali MOGU biti trajno oštećene, u smislu da im je skraćen životni vek!
45
0611559049
10-10-2017 10:10 #3643
prijavi oglas za uklanjanje!

Oglasi polovno grafička karta PowerColor Bgd-Palilula Srbija PowerColor Radeon HD 6770..

© 2018 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan