99
0611559049
11-07-2018 17:07 #4578
Grafička karta
Sapphire
1 godinam star
Ispravan, bez garancijem garancija
Bgd-Palilula

SAPPHIRE Radeon R9 270 2GB GDDR5, DirectX 12, Vulkan

TRAŽI SAMO 1 DODATNI KONEKTOR ZA NAPAJANJE!
ODLIČNA za PES2018, PUBG, GTA V, World Of Tanks na ULTRA detaljima u FULL HD!

POTPUNO TIHA I HLADNA U RADU. I u maximalnom mogućem opterećenju u Furmarku - ne prelazi 76 stepeni.

MOJ LIČNI VIDEO SNIMAK TESTIRANJA OVE GRAFIČKE U NAJBRUTALNIJEM TESTU MUČENJA za grafičke karte, Furmarku, pod maximalnim opterećenjem: https: //youtu. be/eXEhHg3TN7o (obrišite sva blanko-spejs-prazna mesta iz linka iznad)

ZAMENA SAMO ZA DRUGE SLABIJE SAVREMENE GRAFIČKE KARTICE, UZ VAŠU DOPLATU MENI.
NE NUDITE MI SVAŠTARIJE I GLUPOSTI U ZAMENU - ILI BLOKIRAM.

POGLEDAJTE MOJE OCENE OD BROJNIH TZADOVOLJNIH KUPACA, i POGLEDAJTE I DRUGE MOJE OGLASE NA www.tinyurl.com/pcservis011

Može testiranje kod mene. Šaljem Post Expressom! 061 15 59 049

KORISNI SAVETI ZA KUPCE GRAFIČKIH KARTI (i sličnih komponenti, matičnih ploča, itd) U OGLASIMA IMA GOMILA NEISPRAVNOG I POLUISPRAVNOG KRŠA, DOVUČENOG SA STRANIH OTPADA, KOJE LIKOVI NUDE KAO "100% ISPRAVNO". NE KUPUJTE GRAFIČKE OD PRODAVACA KOJI NE ODRADE BENČMARKE I TESTOVE MUČENJA NA GRAFIČKIM KARTAMA KOJE PRODAJU. NIJE dovoljan test grafičke "dal' baca sliku na ekran u niskoj rezoluciji i dal' se instaliraju drajveri".
TAKOĐE - postavljanje u oglas samo slike iz programa GPU ili Speccy NE ZNAČI NIŠTA - jer grafička može da daje sliku i informacije u pomenutim programima u niskoj rezoluciji (1024x768 ili 1280x1024) - a da počne da brljavi, da prikazuje razne šare i artifakte po ekranu nakon što se instaliraju drajveri i pusti se zahtevan test. Grafička mora DOBRO da se optereti jakim testovima, i jedino ako tako radi stabilno, pod takvim opterećenjem, MAKAR 15 MINUTA, tek onda se može tvrditi da je ispravna. I MORAJU DA SE POSTAVE SLIKE ODRAĐENIH TESTOVA U OGLASU.
Ukoliko kupujete grafičke od neukih likova koji SAMO postave sliku programa GPU-Z, pa vam ta kupljena grafička crkne posle mesec dana - ili zamrzava Windows ili resetuje komp - sami ste krivi što ste kupili od amatera ili prevaranata koji ne umeju - ILI NAMERNO NEĆE - da istestiraju hardver. SVAKA grafička mora POŠTENO da se optereti i istestira u FurMarku, MSI Kombustor-u, Unigine Heaven ili Unigine Valley testovima makar 15 minuta POD PUNIM OPTEREĆENJEM (GPU Load 95%-100%), da bi moglo da se tvrdi da je ispravna.
POGOTOVO budite oprezni pri kupovini karti od likova koji napišu "stigla iz Švice" ili iz Nemačke "sa nekom robom" - to su najčešće kršine sa elektronskih otpada, i takve grafičke - ne uvek - ali često brzo crkavaju.
Takođe - izbegavajte da kupujete kompjuterske komponente od onih koji slikaju kartice ili matične ploče tako što ih spuste na patos - obično prekriven plastičnim tepihom ili itisonom koji je PUN STATIČKOG ELEKTRICITETA. Komponente koje se spuste, bez ikakve zaštite, direktno na itison ili tepih/patos pun statičkog elektriciteta ne moraju odmah da se pokvare, ali MOGU biti trajno oštećene, u smislu da im je skraćen životni vek!

SAPPHIRE Radeon R9 270 2GB GDDR5, DirectX 12, Vulkan TRAŽI SAMO 1 DODATNI KONEKTOR ZA NAPAJANJE! ODLIČNA za PES2018, PUBG, GTA V, World Of Tanks na ULTRA detaljima u FULL HD! POTPUNO TIHA I HLADNA U RADU. I u maximalnom mogućem opterećenju u Furmarku - ne prelazi 76 stepeni. MOJ LIČNI VIDEO SNIMAK TESTIRANJA OVE GRAFIČKE U NAJBRUTALNIJEM TESTU MUČENJA za grafičke karte, Furmarku, pod maximalnim opterećenjem: https: //youtu. be/eXEhHg3TN7o (obrišite sva blanko-spejs-prazna mesta iz linka iznad) ZAMENA SAMO ZA DRUGE SLABIJE SAVREMENE GRAFIČKE KARTICE, UZ VAŠU DOPLATU MENI. NE NUDITE MI SVAŠTARIJE I GLUPOSTI U ZAMENU - ILI BLOKIRAM. POGLEDAJTE MOJE OCENE OD BROJNIH TZADOVOLJNIH KUPACA, i POGLEDAJTE I DRUGE MOJE OGLASE NA www.tinyurl.com/pcservis011 Može testiranje kod mene. Šaljem Post Expressom! 061 15 59 049 *** KORISNI SAVETI ZA KUPCE GRAFIČKIH KARTI (i sličnih komponenti, matičnih ploča, itd) *** U OGLASIMA IMA GOMILA NEISPRAVNOG I POLUISPRAVNOG KRŠA, DOVUČENOG SA STRANIH OTPADA, KOJE LIKOVI NUDE KAO "100% ISPRAVNO". NE KUPUJTE GRAFIČKE OD PRODAVACA KOJI NE ODRADE BENČMARKE I TESTOVE MUČENJA NA GRAFIČKIM KARTAMA KOJE PRODAJU. NIJE dovoljan test grafičke "dal' baca sliku na ekran u niskoj rezoluciji i dal' se instaliraju drajveri". TAKOĐE - postavljanje u oglas samo slike iz programa GPU ili Speccy NE ZNAČI NIŠTA - jer grafička može da daje sliku i informacije u pomenutim programima u niskoj rezoluciji (1024x768 ili 1280x1024) - a da počne da brljavi, da prikazuje razne šare i artifakte po ekranu nakon što se instaliraju drajveri i pusti se zahtevan test. Grafička mora DOBRO da se optereti jakim testovima, i jedino ako tako radi stabilno, pod takvim opterećenjem, MAKAR 15 MINUTA, tek onda se može tvrditi da je ispravna. I MORAJU DA SE POSTAVE SLIKE ODRAĐENIH TESTOVA U OGLASU. Ukoliko kupujete grafičke od neukih likova koji SAMO postave sliku programa GPU-Z, pa vam ta kupljena grafička crkne posle mesec dana - ili zamrzava Windows ili resetuje komp - sami ste krivi što ste kupili od amatera ili prevaranata koji ne umeju - ILI NAMERNO NEĆE - da istestiraju hardver. SVAKA grafička mora POŠTENO da se optereti i istestira u FurMarku, MSI Kombustor-u, Unigine Heaven ili Unigine Valley testovima makar 15 minuta POD PUNIM OPTEREĆENJEM (GPU Load 95%-100%), da bi moglo da se tvrdi da je ispravna. POGOTOVO budite oprezni pri kupovini karti od likova koji napišu "stigla iz Švice" ili iz Nemačke "sa nekom robom" - to su najčešće kršine sa elektronskih otpada, i takve grafičke - ne uvek - ali često brzo crkavaju. Takođe - izbegavajte da kupujete kompjuterske komponente od onih koji slikaju kartice ili matične ploče tako što ih spuste na patos - obično prekriven plastičnim tepihom ili itisonom koji je PUN STATIČKOG ELEKTRICITETA. Komponente koje se spuste, bez ikakve zaštite, direktno na itison ili tepih/patos pun statičkog elektriciteta ne moraju odmah da se pokvare, ali MOGU biti trajno oštećene, u smislu da im je skraćen životni vek!
99
0611559049
11-07-2018 17:07 #4578
prijavi oglas za uklanjanje!

Oglasi polovno grafička karta Sapphire Bgd-Palilula Srbija SAPPHIRE Radeon R9 270 2GB..

© 2019 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan