OMEN X 65 gejming monitor velikog formata sa NVIDIA G-SYNC

OMEN X 65 gejming monitor velikog formata sa NVIDIA G-SYNC™ tehnologijom predstavlja novu generaciju velikih monitora za igranje igara u kući na vrhunskom 4K UHD 8 ekranu dijagonale 65 inča (165 cm).

Najznačajnije karakteristike su:

  • Neverovatna grafika i performanse: Ekran, čije je osvežavanje slike 120 Hz, a vreme odziva 10 ms 17 , omogućava gejmerima da uživaju u fantastičnim slikama i performansama kojim pobeđuju konkurenciju.

  • Upečatljivi gejmerski vizuali: Odziv slike od manje od 10 ms i HDR-10 donose fantastične boje, osvetljenje i kontrast većini aktuelnih igri na tržištu.

  • Napravljen ne samo za gejming: NVIDIA G-Sync™ i NVIDIA® SHIELD™ TV integracija omogućavaju neverovatnu fluidnost ekrana bilo da se na njemu igrate, strimujete filmove, serije ili muziku 15 .

Za više informacija o novom OMEN hardveru i softveru, molimo vas da pogledate postove na našem blogu - OMEN Game Stream i OMEN X 65 gejming monitor.

OMEN Game Stream

OMEN Game Stream 16 omogućava gejmerima da igraju najzahtevnije igre bilo kad i bilo gde, tako što daje snagu i performanse OMEN PC računara bilo kom Windows 10 mobilnom uređaju 2 sa brzom internet vezom.

OMEN Game Stream

Najznačajnije karakteristike su:

  • Povezano gejming iskustvo u "oblaku": Preko OMEN Command centra, gejmeri sada mogu da igranje na OMEN računarima "ponesu" sa sobom, tako što će svoj OMEN gejming PC pretvoriti u gejming server.

  • Pomera granice igranja: Preko bilo kog Windows 10 uređaja 2 , gejmeri mogu da se povežu sa svojim OMEN PC računarom i da igraju igre koje prevazilaze hardverske specifikacije tog uređaja.

Cena i dostupnost

  • OMEN Game Stream je planiran da se isporuči na OMEN sistemima na proleće 2018.

  • OMEN X 65 gejming ekran velikog formata se očekuje da bude dostupan na jesen 2018. Cene će biti objavljene kada uređaj bude dostupan tržištu.