Osvojite priznanje svetski poznatih fotografa u takmičenju mobilne fotografije

Da li ste ikada fotografijom zabeležili izuzetan trenutak i poželeli da saznate šta profesionalni fotografi misle njoj? Takmičenje Huawei InFocus Awards je idealna prilika da testirate svoje fotografske veštine i prikažete svoj talenat pred celim svetom! Sjajna revolucija u mobilnoj fotografiji Kompanija Huawei čitavom P30 serijom, na čelu sa Huawei P30 Pro flegšip telefonom odgovara na potrebe zaljubljenika u mobilnu fotografiju, koji svakodnevno traže i beleže neverovatne trenutke. Zahvaljujući dugoročnoj saradnji sa čuvenim proizvođačem kamera, kompanijom Leica, svojim kupcima nudi najkvalitetnija sočiva i pomera granice fotografisanja pametnim telefonom.

Huawei

Leica Quad Camera sistem omogućava korisnicima da svet uslikaju u svoj njegovoj lepoti. Fenomenalna kamera Huawei P30 Pro telefona, sa 5x optičkim zumiranjem i 50x digitalnim zumiranjem, kao Huawei SuperSpectrum senzorom, režimom rada za noćno slikanje, istovremenom dvostrukom perspektivom tokom video snimanja (Dual-View režim), i opcijama za makro fotografiju, omogućava nam da realnost vidimo iz novog ugla, otkrijemo nevidljivo i pretvorimo ga jedinstvenu uspomenu.

Prikažite svoje veštine pred celim svetom!

Uz težnju ka neprekidnom razvoju svojih uređaja i konstantnim unapređivanjem korisničkog iskustva, kompanija Huawei odaje priznanje ljubiteljima fotgrafije i mladim talentima kroz takmičenje Huawei InFocus Awards 2019 https://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/rs/ . Takmičenje je podeljeno u 6 kategorija, uključujući 5 vezanih za fotografiju: #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard, kao i jednu kategoriju za video format: Life Now.

Huawei

InFocus otvoren je za sve Huawei korisnike koji svoje radove iz jedne od kategorija mogu da pošalju putem posebnog sajta za ovo takmičenje, počevši od 24. juna, do 11 avgusta 2019 godine.

Pijavljene fotografije će biti predstavljene na sajtu posvećenom ovom takmičenju, na kojem će svi korisnici, uključujući i učesnike takmičenja, moći da glasaju za svoje omiljene slike do 18 avgusta 2019.

Neotkrivena lepota oko vas

Svaki minut i svaka sekunda su ispunjeni prelepim trenucima koje čine ljudi, životinje, mesta i emocije. Zbog toga je pozivni slogan takmičenja da pronađete i fotografišete neotkrivenu lepotu oko vas i prijavite je za fotografsko takmičenje Huawei InFocus Awards 2019. Huawei vas ohrabruje da pokažete koliko skrivene lepote se nalazi svuda oko nas. Potrebno je samo da je pronađete i uslikate Huawei pametnim telefonom.

,,Ne postoji savršeni recept za sjajnu fotografiju. Po mom mišljenju dobar pristup je prkositi pravilima. Takođe, svim učesnicima mogu da poručim: verujte u sebe i svoj prirodni talenat. Unapred se radujem pregledanju vaših slika I imam osećaj da će sve biti odlične. Pobednik je među nama!” – izjavio je Yener Torun, arhitekta i fotograf koji transformiše urbane pejzaže, istovremeno i jedan od počasnih članova žirija koji će doneti odluku o pobedniku takmičenja.

Šta možete da osvojite?

Pobednik takmičenja osvaja nagradu od 10 000 evra, Huawei MateBook 13, Watch GT. Pobednik svake kategorije dobija nagradu od 2 000 evra, Huawei MateBook 13, Watch GT i Huawei P30 Pro telefon.

Drugoplasirani u svakoj kategoriji – Huawei P30 Pro. Trećeplasirani u svakoj kategoriji – Huawei P30. Pobednik prema izboru publike će dobiti Huawei P30 Pro i Watch GT.