Pametan časovnik za pravog džentlmena

TAG Heuer brend predstavlja savršeni pametni časovnik za sve muškarce koji su elegantni i vode računa o svom stilu, u svakoj prilici.

Prošlog meseca, TAG Heuer brend objavio je svoje globalno partnerstvo sa MARV films i 20th century Fox, povodom predstojećeg filma uvaženog režisera Metjua Vona, ‘Kingsman: The Golden Circle’, koji će u bioskope širom sveta stići 22.septembra ove godine. TAG Heuer Connected Watch je zvanični časovnik ovog ostvarenja. TAG Heuer Connected Kingsman Special Edition će biti dostupan za kupovinu ekskluzivno preko MR PORTER, nagrađivane globalne shopping destinacije za sve muškarce sa stilom, tokom perioda od mesec dana, počevši od 6.jula.

TAG Heuer Connected Modular 45

Ovo je inače prvi put da čuveni švajcarski brend prodaje svoje kreacije online, nakon uspešnog lansiranja internet prodaje u Kini ranije ove godine.

Pre samo nekoliko dana, u Londonu je predstavljen ekskluzivni snimak dugo očekivanog filmskog ostvarenja, Kingsman: The Golden Circle, kada je Žan Klod Biver, CEO TAG Heuer brenda i predsednik divizije časovnika LVMH grupe, zajedno sa režiserom Kingsman: The Golden Circle, piscem i producentom Metjuom Vonom i Tobi Bejtmenom, upravnim direktorom MR PORTER, otkrio i specijalno izdanje TAG Heuer Connected Modular 45 modela.

TAG Heuer Connected Modular 45

TAG Heuer Connected časovnik je Metju lično odabrao kao zvanične časovnike Kingsman agenata. Kako on kaže: “Za Kingsman: The Golden Circle, bio nam je potreban pametni časovnik za naše agente. Razlgedali smo različite dostupne opcije, ali nijedna nije bila dovoljno elegantna za jednog agenta. Onda sam video intervju na Bloomberg TV sa Žan Klod Biverom koji je pričao o Connected časovniku i postalo je očigledno – Kingsman agenti će nositi TAG Heuer Connected modele”.

TAG Heuer Connected Modular 45

Časovnici koje likovi ovog filma nose igraju veoma važnu ulogu, koja je od ključnog značaja po uspeh njihove misije. Bili su im potrebni časovnici koji mogu izdržati bilo šta – podvodno snimanje, scene tuče ili akrobacije, koji im ujedno omogućavaju da ostanu povezani.

Kingsman Special Edition modeli imaju istu estetiku kojom odišu agenti u filmu: roze zlatni detalji i elegantni kožni kaiš sa Kingsman obeležjima savršeno prate njihov markantni stil, koji nije upadljiv, ali ostaje u sećanju. Takođe, ovi modeli dolaze sa dodatnim kaišem narandžaste boje od velura, koji je inspirisan čuvenim narandžastim sakoom od istog materijala koji u filmu nosi Taron Egerton.

TAG Heuer Connected Modular 45

Ključna razlika Kingsman Special Edition modela i same kolekcije vidi se u funkcijama brojčanika. Dostupan u plavoj ili sivoj boji, brojčanik nosi Kingsman inskripciju i logo na pozicijama 9 i 3. U 10:10, brojčanik vibrira 10 sekundi, kada se na njemu pojavljuje K logo. Originalna Android Wear svetlosna funkcija zamenjena je logoom filma na brojčaniku u varijanti zlatne boje na beloj poleđini.

O online prodaji časovnika i saradnji sa Kingsman: The Golden Circle, Žan Klod Biver je rekao: “Presek Kingsman i TAG Heuer brenda pomaže nam da definišemo pravog džentlmena današnjice. On je kombinacija prestiža, avangarde, sa konstantnom vezom sa čitavim svetom. Naši kupci kupuju preko online kanala sve više i više. Mi moramo biti tamo gde su naši kupci, odnosno online. Sjajno je sarađivati sa MR PORTER servisom, jer je u savršenom skladu sa TAG Heuer strategijom, pružajući novo iskustvo online kupovine sledećoj generaciji TAG Heuer fanova”.

TAG Heuer Connected Modular 45

Kako kaže Tobi Bejtmen, direktor MR PORTER online butika: “Veoma smo uzbuđeni zbog činjenice da će TAG Heuer Connected Kingsmen biti prvi predmet koji će biti deo MR PORTER butika unutar “costume to collection” ponude za Kingsman: The Golden Circle. Inovativna tehnologija i moderna estetika ovog časovnika će imati sjajni odziv među našim kupcima, a usput će stvoriti savršeni PR za lansiranje Kingsman kolekcije na MR PORTER 7. septembra”.

Švajcarski TAG Heuer Connected Modular 45 časovnik dizajniran je, razvijen i sastavljen u Švajcarskoj, u radionicama TAG Heuer brenda, a poseduje originalni koncept koji je u potpunosti nov na polju pametnih časovnika: njegov connected modul se može zameniti Haute Horlogerie mehaničkim modulom, što je takođe primenljivo na njegove detalje poput kaiša i kopče, koji poseduju snažni, ali elegantni i smeli dizajn.

Ovo je pravi i istinski luksuzni časovnik, razvijen u saradnji sa kompanijom Intel: vodootporan je do dubine od pedeset metara, poseduje GPS, NFC senzor za plaćanje, očaravajući AMOLED HD displej i asortiman beskonačno prilagodivih TAG Heuer brojčanika, sa Android Wear 2.0 platformom i novom Companion aplikacijom, koja dodatno poboljšava korisničko iskustvo. Kingsman: The Golden Circle u bioskope stiže ove jeseni.