Pametni fitnes sat HUAWEI WATCH 2 model

Barselona, 26. februar 2017. godine - Huawei Consumer Business Group (BG) je predstavio HUAWEI WATCH 2. Koristeći najnovije rezultate istraživanja i razvoja tehnološkog inovatora, kompanije Huawei, ovaj sat kombinuje aplikacije i opcije povezivanja vrhunskog pametnog telefona i opcije praćenja fizičkih aktivnosti - sve to u formi elegantnog, klasičnog ručnog sata. Sat će se od marta naći u prodaji u Španiji, Francuskoj, Portugaliji, Italiji, Nemačkoj i Kini, sa početnom cenom od 329 € u zavisnosti od dizajna i odabranih odlika. Od aprila će biti dostupan i u drugim zemljama, uključujući Sjedinjene Američke Države, Ujedinjeno Kraljevstvo, Rusiju i Australiju.

U svetu u kome tehnologija postaje sastavni deo života, HUAWEI WATCH 2 je proizvod za one koji žude za slobodom da istražuju i ostanu povezani, a da pritom mogu da se odvoje od telefona. Zahvaljujući Qualcomm® Snapdragon™ Wear 2100 procesoru HUAWEI WATCH 2 (verzija koja podržava 4G) poseduje nezavisnu mogućnost povezivanja i dozvoljava korisnicima da šalju poruke i obavljaju pozive nezavisno od telefona. Takođe se mogu instalirati najnovije aplikacije za koje će umnogome uticati na povećanje kvaliteta života. Podršaka za mobilne mreže i funkcionisanje na novom Android WearTM 2.0 garantuju mogućnost povezivanja za korisnike sa AndroidTM i iOS sistemima i predstavljaju HUAWEI WATCH 2 kao simbol duha otvorenosti i istraživanja.

Huawei Watch 2

Nezavisna mogućnost povezivanja koja prati vaše istraživanje

Uz pomoć HUAWEI WATCH 2 (verzija koja podržava 4G), korisnici mogu da ostave svoje telefone kod kuće kada idu na trčanje, da voze bicikl ili u šetnju, a da pritom ostanu povezani. Zahvaljujući nezavisnoj mogućnosti mobilnog povezivanja i ugrađenom GPS čipu, korisnici mogu da odgovore na pozive ili poruke, i koriste nezavisne aplikacije kao što su Uber, Foursquare i Telegram. Podrška za VoLTE i eliminacija buke uz pomoć dvostrukog mikrofona pomažu da se osigura neometano telefoniranje, dok antena koja se nalazi u gornjem delu kućišta sata za dvostruki 4G, GPS, Wi-Fi, BlueTooth i NFC omogućava da HUAWEI WATCH 2 ima dobar signal i mrežu.

Osim SIM verzije koja radi na mobilnim mrežama širom sveta, HUAWEI WATCH 2 takođe postoji i kao eSIM verzija (dostupna u određenim zemljama). Takođe, neki operatori nude jedan-broj-multi-SIM uslugu. Nema potrebe za novim brojem jer sat i vaš telefon mogu da koriste isti broj. HUAWEI WATCH 2 (verzija koja podržava 4G) je mnogo više od partnera vašeg telefona jer nudi fleksibilnu mogućnost povezivanja koju zahteva savremen, aktivan život, kao i mogućnost kontrolisanja svega uz pomoć samo jedne ruke.

Kompletni partner za zdrav način života i vežbanje

HUAWEI WATCH 2 je takođe i fitnes uređaj koji koristi višestruke senzore sa naprednim algoritmima kako bi korisnicima ponudio fitnes opcije i vežbanje učinio efikasnijim i efektnijim. Ugrađeni pametni senzori sakupljaju brojne podatke o aktivnosti korisnika, uključujući distancu, brzinu, broj koraka, puls, otkucaje srca, potrošene kalorije, način kretanja, putanju itd.

Jednim pritiskom na dugme HUAWEI WATCH 2 otvara aplikaciju za vežbanje i odmah možete početi sa treningom. Opcije za brzi početak trčanja ,,trening za gubitak kilograma“ i ,,kardio trening“ omogućavaju vežbačima da odmah krenu dok om sat pokazuje brzinu da bi ostali u pravoj zoni pulsa. Kada trčite sa HUAWEI WATCH 2 možete da dobijate pravoremene savete poput obaveštenja o razdaljini, status kompletiranja treninga i upozorenja o radu srca, dok u zavisnosti od izračunatih planova treninga, HUAWEI WATCH 2 takođe može da obaveštava korisnike da ubrzaju ili uspore i tako ih vodi kroz svaki deo treninga. Uz pomoć GPS-a i sistema za merenja broja otkucaj srca, HUAWEI WATCH 2 meri VO2max nakon svakog treninga. Po završetku sat automatski dostavlja izveštaj koji korisnika savetuje o dužini trajanja oporavka i opisuje efekte treninga.

Ostali pomoćni elementi uključuju u ugrađeni GPS koji prati putanju korisnika. HUAWEI WATCH 2 takođe omogućava da korisnik sluša muzku dok trenira uz pomoć aplikacije Google PlayTM Music. Korisnici mogu da preuzimaju pesme sa interneta, strimuju muziku i pristupe svojim listama.

Osim samog vežbanja, HUAWEI WATCH 2 promoviše celodnevni zdrav život. Daily Tracking App precizno prati broj koraka tokom dana, beleži vreme potrebno za srednje i intezivne treninge, i utvrđuje koliko puta je korisnik ustao nakon dužeg perioda mirovanja. Sve ove informacije se dostavljaju putem grafika da bi korisnika ohrabrile da vodi zdraviji i aktivniji život. Kontinuirano merenje pulsa u pozadini meri broj otkucaja srca i dostavlja izveštaj o poslednjih šest sati u vidu zakrivljene linije. HUAWEI WATCH 2 takođe meri puls korisnika tokom odmaranja, i čuva te podatke u aplikacji za praćenje aktivnosti.

Sat sa hronograf dizajnom

HUAWEI WATCH 2 ima dizajn klasičnog ručnog sata koji integriše njegove pametne opcije i sportske funkcije a da pritom ne gubi na stilu. Napravljen od sofisticiranih materijala sa dva dugmeta, ovaj dizajn pruža vrhunski osećaj. Oslanjanući se na klasičan izgled, sat se može prilagoditi ličnosti korisnika, sa opcijama za klasični i sportski dizajn. Takođe nudi više opcija za dizajn naličja čime korisnici dobijaju brz pristup svojim omiljenim i najčešće korišćenim aplikacijama. Pored hronograf dizajna HUAWEI WATCH 2 odlikuje keramička maska koja donosi vrhunski kvalitet i komfor pri nošenju na ruci.

Ovaj sat je takođe dizajniran da olakša trening jer svojim zaobljenim oblikom savršeno leže uz zglob. Manji je i skladniji u odnosu na prethodnu generaciju HUAWEI WATCH i delovi sa jedne strane pokrivaju 88% ukupne površine sata.

Pametnije iskustvo

Uz pomoć novog pametnog operativnog sistema i intuitivnih kontrola, HUAWEI WATCH 2 postaje lični asistent koji korisniku donosi pogodnosti korišćenja bez ometanja svakodnevnih aktivnosti. Pošto radi na novom sistemu Android Wear 2.0, Google Play Store na samom satu omogućava korisnicima sa iOS i Android sistemima da koriste ogromnu kolekciju kompatibilnih aplikacija. Kontrola pomoću dodira, inteligentno prepoznavanje govora i instrukcija omogućavaju korisniku da efikasno intereaguje sa satom HUAWEI WATCH 2 i odgovara na složene poruke. Aplikacija Android Pay TM* i NFC tehnologija omogućavaju brzo i sigurno plaćanje. I baterija je pametnija zahvaljujući optimizovanoj bateriji sa većom gustinom i dužim trajanjem. Baterija traje do dva dana uz normalno korišćenje, do 10 sati u ,,training mode“ i do tri nedelje u ,,watch mode“.

Huawei pametni sat Porsche Design

Inovator iz oblasti tehnologije, kompanija Huawei, i brend vrhunskog životnog stila Porsche Design su produžili svoju saradnju uz objavljivanje novog pametnog HUAWEI sata Porsche Design. Ovaj proizvod je odličan dodatak telefonu Porsche Design HUAWEI Mate 9, koji je pušten u prodaju u novembru 2016. godine, i dodatno unapređuje korisničko iskustvo. Ova saradnja ponovo ujedinjuje najnovije tehnološke inovacije i najfuncionalniji dizajn, čime se stvara ravnoteža između estetike i funkcionalnosti. Ona kombinuje najnovije funkcije praćenja aktivnosti i fitnes menadžmenta sa mogućnošću povezivanja i pametnom tehnologijom vodećeg pametnog, nosivog uređaja. Onima koji zahtevaju stil i suštinu, pametni HUAWEI sat Porsche Design nudi profesionalni standard praćenja treninga, najnovije pametne funkcije i sofisticirani dizajn - sve na zglobu korisnika. Ovaj inovativni pametni sat je prvi takav uređaj koji je napravila kompanija Porsche Design i deo niza pametnih uređaja koji će biti pušteni u prodaju tokom narednih meseci.