Pet elemenata za ekonomičnu digitalizaciju poslovanja

Kompanija COMING - Computer Engineering organizovala je 14. po redu IT konferenciju na kojoj je svoje učešće uzelo 40 eminentnih predavača iz Srbije i regiona, što je svrstava među najveće tehnološke konferencije u okruženju. Konferenciji je prisustvovalo oko 450 gostiju, IT stručnjaka i predstavnika vodećih kompanija u regionu koji su kroz 5 simultanih trekova u 5 odvojenih sala imali priliku da saznaju sve važne novosti iz sveta novih tehnologija sa kojima je moguće značajno unaprediti poslovanje i doći do konkretnih benefita u poslovanju.

Coming

Kroz studije slučaja posetioci konferencije su mogli da vide kako nova tehnološka rešenja mogu da oblikuju poslovanje danas, da ga modernizuju i učine maksimalno konkurentnim i isplativim. Centralne teme ovogodišnje IT konferencije bile su: aplikacije, mediji, bezbednost, infrastruktura i Cloud (oblak) i sve su izazvale podjednako veliko interesovanje od strane učesnika/gostiju konferencije.

Moderno poslovanje i generalno biznis okruženja koja žele da idu uzlaznom putanjom zahtevaju konstantno praćenje novih tehnoloških rešenja, njihovu implementaciju i aktivnu primenu. Samo u sinergiji sa novim tehnologijama i pravim rešenjima moguće je doći do željenog napredka i rasta poslovanja. Ova konferencija imala je za zadatak da predoči značaj praćenja svih tehnoloških tokova i ukažena njihov značaj i neminovnost u razvoju digitalizovanog biznisa." - izjavio je Roberto Poletto direktor marketinga i prodaje kompanije COMING - Computer Engineering.