Philips 499P9H monitor - gigantski radni prostor na jednom ekranu

Beograd, 29. januar 2019. – MMD, jedan od vodećih specijalista za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa lansira novi Philips 499P9H Brilliance 32:9 SuperWide zakrivljeni LCD monitor. Ovaj nagrađivani 49 inčni (48.8“ / 124 cm diajagonale) monitor pruža profesionalnim korisnicima bogatu riznicu karakteristika koji čine svaki minut rada efikaasnijim, produktivnijim i prijatnijim.

Philips 499P9H

Opremljen širokim 32:9 SuperWide ekranom u ultra visokoj rezoluciji, Philips 499P9H donosi oku privlačne grafike na luksuzno velikom formatu koji je ekvivalentan ekranima dva monitora jednake veličine, što ovaj monitor čini idealnom alternativnom opcijom za zamenu dva 27 inčna Quad HD monitora. Uz praktični USB-C docking koji pruža prednost prenošenja podataka pri visokim brzinama i fleksibilnu mogućnost povezivanja, pop-up web kameru kao i ekološki prihvatljiv dizajn, ovaj monitor ima sve što je potrebno profesionalnim korisnicima.

Philips 499P9H

Gigantski radni prostor na jednom ekranu

Gigantski format novog Philips 499P9H monitora je nagrađivani podvig modernog dizajna s radijusom zakrivljenosti od 1800 mm koji odražava prirodni oblik oka i suptilno se obavija oko korisnika, minimizirajući smetnje i povećavajući udobnost korišćenja. Štaviše, lepota ovog monitora je daleko više od samog izgleda i to zbog svoje izuzetne širine koja korisniku pruža sposobnost povećanja produktivnosti. Ovaj monitor eliminiše potrebu za komplikovnim postavkama višestrukog ekrana s njihovim dosadnim razdvajanjem razmaka i neurednim kablovima.

Philips 499P9H

U zamenu za to, 499P9H pruža zapanjujućih 49 inča radnog prostora baš kao postavljanje dva 27 inčna 16:9 Quad HD monitora jedno uz drugog. Na taj način korisnici mogu rasporediti i uporediti dokumente ili rukovati s više datoteka odjednom, bez potrebe za slaganjem prozora, pomeranjem ili zumiranjem. Tu je i ugrađeni MultiClient KVM prekidač koji omogućuje funkciju višestrukog prikaza kako bi se korisnicima omogućilo upravljanje s dva odvojena uređaja istovremeno putem jedne tastature i mišem, čime se štedi još više vremena i prostora.

Philips 499P9H

Posebno vizuelno iskustvu

Uz ovako široki ekran, odličan kvalitet slike je prioritet. U tome se Philips 499P9H monitor definitivno ističe. Dual Quad HD (5120 x 1440) rezolucija znači i veću gustoću piksela kao i više detalja, dok VESA certifikovana HDR 400 tehnologija pruža bogate boje, mračne senke i blistave bele nijanse, što dodatno oživljava slike i osigurava optimalnu dubinu i nijansu. Uz to, Philipsov LED VA monitor bazira se na naprednoj tehnologiji vertikalnog poravnanja koja pruža visoke statičke razmere kontrasta, što rezultira oštrim slikama iz bilo kojeg ugla gledanja. Zato je ovaj monitor idealan za CAD i grafičke dizajnere, arhitekte, inženjere, fotografe i sve druge profesionalne korisnike koji zahtevaju preciznost piksela i tačnost boja.

Dizajniran za moderne profesionalce

Današnje moderno radno mesto koje zahteva veću fleksibilnost, dinamičnost i prilagodljivost zahteva i hardvere koji to mogu dosledno pratiti. Philips 499P9H zadovoljava te potrebe s nizom inovativnih karakteristika koje korisnicima pomažu da izvuku najviše iz svog radnog dana. Ugrađena USB 3.1 tip- C docking stanica s isporukom energije igra ključnu ulogu u povećanju produktivnosti za profesionalce u pokretu. Uz brzinu USB 3.1 tehnologije, prenos podataka je još brže, dok reverzibilni USB-C priključak omogućuje jednostavno povezivanje samo jednim kablom.

Periferija poput laptopa može se priključiti direktno na monitor za prenos podataka, gledanje video sadržaja i još mnogo toga, a zahvaljujući ugrađenom RJ45 priključku laptopovima se omogućuje sigurna žičana veza bez potrebe za dodatnim kablovima. Za još veću udobnost korišćenja ali i sigurnost korisnika i podataka, monitor dolazi s praktičnom pop-up web kamerom koja je opremljena Windows Hello TM mogućnošću prepoznavanja lica, a koja se može diskretno i sigurno skloniti kada se ne koristi. S obzirom da je udobnost za korisnika uvek prioritet, tako i ovaj novi Philips monitor omogućuje korisnicima mnoštvo opcija za udobnost gledanja kao što su Flicker-Free tehnologija i LowBlue način rada te ergonomske postavke poput postolja s mogućnošću postavljanja visine, zakretanja, okretanja i VESA stalka.

Novi Philips 499P9H dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj ceni od:

Philips 499P9H - 130.009,00 Din. (bez PDV-a)