Pokrenite se i zakoračite u budućnost Novi Samsung Gear S3 je stigao

Gear S3 poseduje estetiku zaista vrhunskog sata sa naprednim funkcijama ugrađenim direktno u njegov dizajn. Zato je tako jednostavno i lako koristiti Gear S3. Pritom je napravljen tako da možete da izdržite danima bez svog telefona ili punjenja.

Samsung Gear S3

Možete da se osećate slobodno uz Gear S3. Model sa Bluetoothom zahteva povezivanje sa Wi-Fi mrežom i aplikaciju za glasovne pozive za razgovore bez upotrebe telefona. Gear S3 Frontier - Napravljen za istraživače u duši, za upuštanje u avanture koje se ukažu. Gear S3 classic - Izbor baziran na savremenom razmišljanju koje nudi osećaj luksuza.

Samsung Gear S3

Gear S3 vas oslobađa od vašeg telefona na najprirodniji mogući način. Potrebno je smo da okrenete okvir da biste se javili na pozive, pročitali poruke, pristupili aplikacijama koje su vam potrebne. Javite se na poziv, pojačajte zvuk ili isključite alarm. Okrećite okvir da biste listali aplikacije, poruke i dugi tekst. Radite i dobijate ono što želite. Ne može biti jednostavnije.

Samsung Gear S3

Ne morate da nosite telefon sa sobom. Gear S3 ima ugrađeni zvučnik koji vam omogućava da obavljate ili primate pozive direktno preko ovog uređaja. Idite na trčanje, partiju golfa, ili da istražujete na svom biciklu. Gear S3 ima ugrađeni GPS sistem koji vam daje slobodu da istražujete i da ostanete na pravom putu čak i bez telefona. A sa njegovom dugotrajnom baterijom, moraćete da ga skinete radi punjenja tek nakon par dana.

Samsung Gear S3

Čak i bez svog telefona, možete proveriti pređenu daljinu, kao i stazu kojom treba da idete. Možete da pratite svoj napredak od svakodnevnog trčanja do rezultata na golf terenu. GPS na Gear S3 se brine o svemu tome. Zaista je oslobađajuće imati bateriju koja traje dovoljno dugo da možete da odete na put bez punjača. Životni vek baterije može varirati u zavisnosti od upotrebe i podešavanja i traje oko 4 dana.