Porodica uređaja Tesla postala je bogatija za još jednog člana

11.10.2017. Beograd – Kompanija Comtrade predstavila je novog člana porodice pametnih telefona – Tesla Smartphone 3.3, uređaj koji značajno izlazi iz okvira svog cenovnog ranga. Uloženo je mnogo truda kako bi ovaj telefon objedinio što više karakteristika koje su korisnicima važne, a krajnji rezultat je kvalitetno izrađen i kompaktan telefon sa odličnim ekranom, podrškom za 4G vezu i dve SIM kartice, zavidnim performansama i izuzetno atraktivnom cenom.

Android 7.0 Nougat

Jedna od novina kod aktuelne verzije operativnog sistema Android 7 je Dual screen opcija koja omogućava brzo prebacivanje između dve aplikacije i veoma lak uporedni rad i pregled. Uz to, odlična optimizacija garantuje pametnu potrošnju baterije, „Data Saver“ racionalan utrošak podataka, a uz to možete da računate i na poboljšanu bezbednost, svestraniju personalizaciju, brže podizanje sistema i još mnogo svakodnevnih pogodnosti.

Tesla 3.3

Lepota je u oku posmatrača (ovog ekrana)

HD IPS ekran od 5 inča nudi dobar pogled iz svakog ugla i u velikoj meri neutrališe odsjaj. Uspostavljeni standard kvalitetnih 5“ ekrana omogućava ugodno korišćenje uređaja bez obzira da li se igrate, gledate video zapise ili surfujete internetom. Zahvaljujući HD rezoluciji, Tesla smartphone 3.3 pruža živopisan i raskošni vizuelni doživljaj, dodatno pojačan automatskom regulacijom osvetljenja koje optimalno koristi bateriju i ne umara oči.

Tesla 3.3

4G podrška

4G mreža omogućava velike brzine prenosa i obimne količine podataka preuzete u veoma kratkom roku. Zahvaljujući 4G podršci, streaming video sadržaja u visokoj rezoluciji na ovom telefonu teče veoma glatko, bez zastoja i čekanja na učitavanje.

2 SIM kartice

Odvojite privatno od poslovnog – koristite jednu SIM karticu za posao, a drugu za komunkaciju sa porodicom i prijateljima. Prilikom putovanja u inostranstvo, uštedite na troškovima rominga tako što ćete, pored standardne, u drugi slot ubaciti lokalnu SIM karticu.

Kompaktan, sa odličnom baterijom

Znamo da se ne odvajate od telefona i učinili smo sve da bude što komforniji za upotrebu. Odlično odmereni ekran dijagonale od 5 inča ostavlja minimalni prostor do bočnih ivica, obezbeđujući udobno držanje i upotrebu bez žrtvovanja funkcionalnosti kojoj u prilog idu i virtuelni navigacioni tasteri na ekranu. Tesla Smartphone 3.3 ima izdržljivu bateriju od 2100mAh koja omogućava pouzdanu autonomiju, čineći ovaj telefon optimalnim rešenjem kako za poslovnu, tako i za privatnu upotrebu.

I još mnogo drugih prednosti

Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog telefona, Tesla Smartphone 3.3 obezbeđuje po najpovoljnijoj ceni. Odlično optimizovani Android 7 pruža pravo zadovoljstvo pri upotrebi, uz osećaj lakoće i neometan rad. Uz to, preinstalirana SwiftKey aplikacija olakšava pisanje, jer omogućava prilagođavanje tastature potrebama korisnika.

I tu nije kraj, jer Tesla Smartphone 3.3 dolazi za redizajniranim ikonicama koje unose svežinu u korisnički interfejs čineći ga preglednijim i lepšim, a novi logo još snažnije ističe ime koje ponosno nosimo. Takođe, galerija ovog telefona nudi visokokvalitetne fotografije prirodnih lepota zemlje i regiona, a koje je specijalno za brend Tesla kreirao renomirani fotograf Dušan Stojančević. Isti autor je pripremio i video materijale koji vas prenose u neke od najlepših predela Srbije – Kopaonik, Drvengrad, Vlasinsko jezero, Resavska pećina, Zlatibor, Đavolja Varoš... Prepustite se umirujućoj muzici i osetite kako se jedan dan u Srbiji rađa, protiče i završava, a kao dodatnu zanimljivost, pogledajte neverovatni video u kojem umetnica Kseniya Simonova oslikava predivne predele i razne likove u pesku.

Ali čak ni to nije sve, jer su vrhunski domaći kompozitori kreirali jedinstvene, zanimljive i dopadljive ringtonove po kojima će telefoni Tesla biti posebno prepoznatljivi. Zbog svega ovoga, nadamo se da ćete uskoro biti u prilici da isprobate Tesla Smartphone 3.3 i uverite se u mogućnosti ovog izuzetnog uređaja. Potražite ga u maloprodajnim objektima naših poslovnih partnera, a detaljnu specifikaciju pronađite na našem web sajtu: www.tesla.info